טיפול

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• טיפול
    ....
    07/04/2014

אירית שלום
    סיימתי טיפול של 3 שנים אצל פסיכולוגית קלינית. הטיפול הסתיים בשל אילוצים (מעבר שלי לחו"ל). במשך כל הטיפול הסתייעתי בפסיכולוגית גם בין הפגישות: שיחות טלפון, הודעות SMS. הפסיכולוגית הצליחה להרגיע אותי והקשר בין הפגישות עזר לי עם הפרעת האכילה ממנה סבלתי. כשהרגשתי צורך לבלוס ולהקיא, יצרתי איתה קשר ובמרבית המקרים, הקשר איתה מנע ממני לבלוס ולהקיא אבל עכשיו כשאני נטושה, שוב פעם גובר הצורך לחזור להרגלים של פעם, כלומר, לבולימיה. בן זוגי אמר שהטיפול לא היה טיפול טוב מכיוון שהוא גרם לי לפתח במטפלת תלות ועכשיו כשהיא לא בתמונה, אני אבודה. האם הוא צודק?
    כשהייתי בטיפול, סה"כ היה לי טוב ותפקדתי טוב (כמובן היו נפילות אבל היא הייתה שם על מנת לתפוס אותי). מה דעתך? האם הגיע זמן שאתבגר?
    תודה לך וחג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול - תגובה

אירית כהן
    08/04/2014

שלום לך,
    ממה שאת מספרת נשמע שאת מתגעגעת למטפלת שלך.. ייתכן שזה משום שהסיום לא היה באמת סיום, או סיום טרם-עת. הפרעות אכילה הן הפרעות קשות וגם כשעולים בעזרת הטיפול על דרך-המלך והסימפטומים פוחתים - עדיין נדרש תהליך פנימי, שכנראה טרם הסתיים במקרה שלך [את עצמך אומרת שהטיפול 'הסתיים בגלל אילוצים'].
    כמובן שאין לי כל יכולת להעריך אם ועד כמה את כן/לא זקוקה להמשך טיפול. אם את והמטפלת שלך נמצאות בתקופה זו באותה ארץ, מדוע שלא תקבעי איתה פגישה לבירור מצבך והאופציות שבפנייך? היא הרי מכירה אותך היטב. או, קבעי פגישה פרטנית עם פסיכולוג קליני אחר כדי להעריך מצבך וצרכייך בתקופה זו.

הרגישי בטוב,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו