ידידים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ידידים
    חסוי
    08/04/2014

שלום , יש לי ידיד שאני קצת רואה בו מעבר.. הבעיה היא שנכנסנו להגדרת הידידים וקשה מאוד לצאת מזה ... כשאני והוא לבד אני מרגישה שיש בנינו משהו מעבר שהוא לא סתם , שאין בין ידידים.. יש משיכה ומגע, כיף לנו בייחד מאוד .. הוא גם מפלרטט איתי כל הזמן ..מנסה שאני יקנא בבנות אחרות וכו ..הבעיה שהוא קצת מתוסבך בענייני אהבה,הוא לא רציני והוא אוהב את תדמית ה״חרא לבנות״
    אלי הוא לא חרא , אבל עדיין זה בגלל שאנחנו ידידים ... אני לא רוצה לוותר עליו , למרות הסיכונים .. איך אני אדע מה קורה ואם בכלל יש לי מה להשקיע ולהילחם על זה ? (כמובן בלי לפתוח את זה איתו כי איתו זה ממש לא הפתרון )

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ידידים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ידידים - תגובה

אירית כהן
    12/04/2014

שלום לך,
    נשמע שאת היית רוצה 'לחתוך' את העוגה אך גם שהיא תישאר שלמה. האם הידיד שלך, שלדברייך הוא מתוסבך בענייני אהבה.. לא רציני.. ואוהב כדברייך להיות 'חרא' לבנות הזוג שלו - לפתע פתאום יישתנה כשאת תציעי לו אהבתך? או אולי לא לפתע פתאום - אך תוך עבודה והתמדה ממושכת מצידך, לעתים רצופת ייסורים ועלבונות, ?
    תצטרכי לסמוך על האינטואיציות שלך, לא לכל השאלות יש לי תשובה.

כל טוב,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו