מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סיטואציה לא נעימהאנונימי09/04/2014
שלום,
אני בחור 28 ללא ניסיון בזוגיות כלל. אני בתול.
אני נראה בסדר גמור, לא דוגמן כמובן. אומנם נראה צעיר מדי לגילי אבל כלל לא מכוער, אלא מאוד מודע ומשקיע מאוד מאוד באסתטיקה והיגיינה.
אך הסיבה למצב שלי היא אחרת -
במשך רוב שנותיי כאדם בוגר, הסתגרתי מאוד ולא הרבתי לצאת בלשון המעטה - למעט לעבודה.
בשנה האחרונה התחלתי סוף כל סוף לעבוד על זה, "התעוררתי", אני מתחיל לצאת ולעשות דברים, משתדל להיות פחות מופנם. הצעד הגדול ביותר מבחינתי עד כה, זה שהתחלתי לגשת לבחורות מדי פעם ולנסות לפתוח באינטרקציה. אבל עד עכשיו לא הצלחתי להיכנס לקשר עם אף אחת.
אני מאוד רוצה זוגיות, וכן גם יחסי מין, זה מתסכל שלכל המכרים סביבי יש את זה והם מדברים על זה כשלי זה נראה רחוק כרגע. אין בי אובססיה למין, אלא צורך טבעי כמו לכולם וזה לא נעים להיות בגילי כשאף פעם לא חוויתי, בניגוד לסובבים אותי.
אני ממשיך בתהליך ה"יציאה מהבועה" שלי, אבל תהיתי אם יש טיפים או משהו שיכול לעזור לי. הדבר שאני רוצה יותר מכל כרגע זה זוגיות וזה מאוד מעסיק אותי, כל יום.
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיטואציה לא נעימה - תגובה
אירית כהן10/04/2014שלום לך,
אני מבינה מתיאורך שאתה לחוץ בשני עניינים. האחד הוא תחושתך שאתה כביכול-שונה מאחרים, כביכול! נדמה לך שלא-בצדק שכל בני גילך התנסו כבר ביחסי מין.
ובכן, אל תתרגש יותר מדי מכך שאתה בתול, אינך היחיד.
ייתכן שהחג הקרב מוסיף ג"כ לתחושת השוני והלחץ... אולי אם תהיה מודע לכך לא תיתן לחויית 'לחץ-החגים' להשפיע עליך כל-כך. מצא את הדרך שלך ליהנות מתקופה זו.
העניין השני הוא שאיפתך לאינטימיות, שאיפה טבעית ובריאה - וכנראה שבעניין זה אתה נזקק למעט עזרה. בתהליך ההבשלה לכל אחד יש קצב משלו, אולי אתה 'סתם' קצת מאחר. אך ייתכן מאוד שיש לך קושי מיוחד באינטימיות. לצערי איני יכולה לחשוב על 'טיפים', פרט לעצה שתיפנה לטיפול פסיכולוגי, שם יוכל להתברר הרקע לקשייך בתחום זה.
אתה מוזמן גם לקרוא פנייה דומה מהזמן האחרון, "זקוק לייעוץ", פנייה מ - 18/3, ותגובתי "קושי באינטימיות" מ - 19/3.
כל טוב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)