מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- זוגיותרותי26/04/2014
התגרשנו לפני חצי שנה לאחר בגידה. הגרוש בגד במשך שנה עם מישהי צעירה ממנו ב-17 שנם(רווקה) רוצה לפתוח איתה פרק ב'.
בתור ילד היה צייתן ואמו הייתה מאוד דומיננטית. באמירה שנאמרה על ידו עכשיו שהוא מוותר על האהבה האמיתית עכשיו כי זה יפגע בי כי אני בעצם אימא עבורו.
פתאום קלטתי שבעצם הוא לא אהב אותי כאישה אלא הייתי אימא שלו!! חייתי כל כך הרבה שנים שלא אהב אותי כאישה? וילדיו?
פתאום עכשיו זו אהבה אמיתית?
המחשבה מטרידה אותי כל כך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שהגירושין לא יפגעו בהורות
אירית כהן27/04/2014שלום לך,
איני יכולה לדעת מהי ה'פסיכולוגיה' של האקס שלך, ובדרך כלל אני נמנעת מאמירות בעניינים אלו. אעיר רק כי המושג 'אהבה אמיתית' הוא מעורפל למדי.. ואפשר גם לפרש את התעסקותו עם בחורה צעירה ממנו ב - 17 שנים כחוסר בשלות נפשית שלו [כמיהה לחזור לתקופת נעורים]. אך זוהי רק פרשנות...
אני ממליצה לך לא לעסוק בפרשנויות מסוג זה, להניח לפסיכולוגיה של האקס - על מנת שתהיי פנוייה לחפש אושרך האישי עם בן זוג אחר. אשר לתפקודו של האקס כאב לילדיכם המשותפים - זהו עניין שצריך להיות נפרד מהקשר ביניכם. ואם אמנם הוא אינו בשל רגשית אזי יהיה עלייך לסייע לו לתפקד כאב, לטובת ילדייך.
גירושין הם אמנם סיטואציה סבוכה, שקלי להיעזר בטיפול או ייעוץ.
כל טוב לך,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)