HELP הפרעת OCD

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• HELP הפרעת OCD
    אירית
    26/04/2014

שלום רב לפני מספר שנים עברתי אירוע של דום לב ובעקבות כך הושתל בי קוצב לב ומאז אני סובלת מסיוטים בכל לילה ובנוסף לכל סובלת מהפרעת OCD אני כבר הגעתי למצב שאני עייפה מכל זה ואין לי כוחות לסבול יותר השאלה שלי האם ישנו טיפול תרופתי שמונע את ההפרעה הזו ובמידה וכן איזו תרופה? הייתי שנתיים וחצי בטיפול את פסיכולוג זה עזר אבל לא באופו משמעותי. האם ישנו טיפול כלשהו שיכול להפסיק את ההפרעה הטורדנית הזו אשמח בבקשה לעזרתכם תודה מראש ושבוע טוב אירית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    HELP הפרעת OCD

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• HELP הפרעת OCD - תגובה

אירית כהן
    27/04/2014

שלום לך,
    לשאלתך בעניין טיפול תרופתי - איני יועצת בענייני תרופות, בנושא זה יש להתייעץ בפסיכיאטר.
    אולם מתוך תיאורך אני ממליצה לא למהר לחפש פתרונות-קסם ע"י תרופה.. בקשי הפנייה לאבחון פסיכודיאגנוסטי [טסטים פסיכולוגיים, עורך את זה פסיכולוג קליני לבקשת הפסיכיטאר או הפסיכולוג המטפל] . אבחון כזה מאפשר לעשות אבחנה נכונה, מאפשר להבחין מה שייך לחרדה ומה שייך ל - OCD , לקבוע אם אמנם מדובר ב - OCD. אבחון כזה עשוי לתת אינדיקציה נכונה ו'קריאת-כיוון' הן עבור טיפול פסיכולוגי והן עבור טיפול תרופתי.

כל טוב ובהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו