צומת T

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• צומת T
    שרון
    27/04/2014

היי, אני בת 26 אמא לילדה נדירה שהיא כול עולמי ונשואה כבר כימעט חמש שנים. חייבת לציין שאני מרגישה שלא נהניתי מספיק מהעולם אך נכון לאותו הרגע היה ניראה לי שאני פועלת נכון, התחתנתי עם בכיר ליבי שגדול מימני ב11 וחצי שנה קנינו בית והבאנו לעולם את נונה שלנו.
    ומשם הכול השתבש האהבה ירדה אם לא ניגמרה, התשוקה נעלמה החיים הפכו להיות שיגרה ולא מעבר !
    הזוגיות התדרדרה לרמה שאני פשוט לא רוצה איתה יותר. הבכי לא פוסק המריבות רק נהיות יותר גרועות הרגשות הופכות לשינאה והרצון להיפרד הוא עז!!!!
    אבל מה שעותר מעבר לקטנה שלי זה החשש שלה לחזור אחורה כי תמיד ניסיתי להיות בסדר בנורמה וזה מה שעשיתי חבר חתימה בית עבודה ועכשיו להיפרד זה לחזור אחורה ההורים לא יתמכו כלכלית יהיה נורא קשה והילדה תסבול .
    יחד עם כול זה, רע לי אני מרגישה סוג של אומללות הגבר שלי לא שוכב איתי ואני לכ מכוערת ולא שמנה, הוא טוען שהוא אוהב אבל אני יודעת שלא, אין לי חום אין לי אהבה אני גמורה נפשית! כואב לי שהקטנה שלי נוכחת למריבות שכמה שאני מנסה למנוע או לעצור את עצמי אני פשוט לא מצליחה לשלוט בזה!
    אני הופכת לאדם לא שפוי ואני לא מפסיקה לשאול או לנסות להבין איך אני מפסיקה עם האומללות הזאת?! אני רוצה חיים שלוים, להרגיש טוב לחייך!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צומת T

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צמיחה ממשבר

אירית כהן
    27/04/2014

שלום לך,
    את ללא ספק מצוייה במשבר. ייתכן שהוא מבטא תהליכי התבגרות, קושי טבעי במעבר מ'ילדות' לבגרות [כן, למרות מצוקתך העזה שניראית לך 'נוראה' -זהו קושי טבעי]. ייתכן שיש גם עניינים נוספים שהם חלק מתוכנו של המשבר, אולי ענייני עבר לא פתורים, או ענייני הווה שקשורים לזוגיות עצמה ויחסי הזוג.
    במעגל חיינו אנו חווים גם משברים, והתמודדות נכונה איתם עשוייה לתרום לצמיחה- הן צמיחה אישית, והן בתפקידייך כאם וכבת-זוג. לצורך התמודדות נכונה אנו נזקקים לא פעם לעזרה. לפני שאת נחפזת להחלטות פני לטיפול!

בהצלחה, כל טוב לך,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו