מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חיית מחמדosher02/05/2014
שלום רב,
אני חי במשפחה שמאוד אוהבת חיות,במיוחד כלבים.
הייתה לנו כלבה במשך 14 שנה-ולצערי היא נפטרה.
כולנו לקחנו את זה מאוד קשה,במיוחד הוריי ואחי שהיו מאוד קשורים אליה.
השאלה היא: האם כדאי להכניס שוב כלב למשפחה?
אני מזכיר כי חונכתי כי כלב הוא חברך הטוב ביותר.
אשמח לתשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיית מחמד - תגובה
אירית כהן02/05/2014שלום אושר,
אני משתתפת בצערך ובצערכם על מות הכלבה.
כשמת כלב, או חתול, או כל חית-מחמד, ובמיוחד חיה שגדלה אצלכם וחייתה איתכם שנים רבות, זה באמת כואב. מותר לך להיות עצוב. זה מצב של אבל - למרות שלא נהוג לקיים מנהגי אבלות במקרים אלו.
המוות הוא חלק מהחיים [ונדמה לי שכלבה בגיל 14 היא כבר די קשישה, לא?].
ייתכן שפגשת עכשיו את המוות של מישהו אהוב בפעם הראשונה בחייך, ואתה מופתע מעוצמת הכאב שלך ושל אחיך והוריך. וחושש להכניס עוד 'מישהו ' - כלב חדש - שאתה עשוי לאהוב ועלול אח"כ לכאוב.. אולם הכאב, כך תגלה, מתמעט עם הזמן.
דעתי היא: שמח על החיים הטובים שהיו לכלבה שלכם איתכם שנים רבות - והרשו לעצמכם להעניק את הטוב הזה לחיה נוספת.
כל טוב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)