לא יודע איך לקרוא לכותרת הזאת.

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לא יודע איך לקרוא לכותרת הזאת.
    לירון
    02/05/2014

לא יודע מה להגיד,מאיפה להתחיל,אין לי כוח לרשום כלום,הכל מסוייג,אין לי משהו וודאי,אינני יודע מה באמת נכון ומה לא.אם אני יתחיל לספר את הסיפור מההתחלה אני ימצא את עצמי כותב מתוך הזיכרון ולא מתוך הרגש.מילים עולות לראש אבל אף אחד לא תואמת את מה שאני באמת רוצה להגיד.אין לי מושג איך להתחיל.זה כל כך נורא הדה-פרסונליזציה הזאת עם זה אכן הסימפטום שקורה לי.הרבה אבחנות היו באוויר מאז פרוץ המשבר לפני שנתיים.הלוואי ואוכל לקבל את ההפרעה ולחיות איתה וכמוה.קששה לי עם האי יציבות הנפשית..כל הזמן סימפטומים אחרים ,אני לא מצליח להתרגל לשום דבר ושוב התסמינים משתנים.לקבוצת תסמינים אחרת.למה אין לי משהו אחיד בחיים האלה?משהו אחד אחיד?זהות רגשית אחידה?מצב נפשי אחיד במידת מה?זה ידוע שזה התחיל מהתעללות רגשית בילדות,אחר כן לטראומות ,בגיל ההתגברות חרדה כלפי אמא שלי שאבא יעשה לה משהו.בגיל 16 נפילות במצב רוח עם חברים.בגיל 18 החלתי להרגיש מנותק ,והתחלתי לפתח הפרעה אובססיבית קומפולסיבית קשה. זה הסיפור.זה כל החבילה.היום אני בקרוב בן 20.איזה שנתיים..והכל בגלל ההורים המסריחים האלה..עכשיו הם בסדר ומטופלים ואני סובל.איזה גורל.אבות אכלו בוסר ושיני בנים תקההנה,כן,כואב לומר את המשפט הזה.
    שלושת אחיי הגדולים ללא שום חסך רגשי או לקות נפשית.רק אני נדפקתי.
    אין לי כוח באלוהים.כמה טיפולים פסיכולגים ניסיתי וכדורים שלא עוזרים......מי יודע בכלל עם ההפרעה הניתוקית היא אחת ההפרעות הראשיות אצלי או משנית..ואיך אפשר בכלל לטפל עם או-סי-די כזה קשה של איבוד תכלית מכל מעשה וספיגת אובססיה מכל דבר.
    גם כשעשיתי חיפוש עכשיו באינטרנט על תסמינים כמו שלי וכו',זה לא פוגע אצלי בכלל ,כלום,אני פועל לפי הדחפים שלי אבל שום דבר לא פוגע,לא עוזר,זה מרגיש לי עכשיו דומה לאותו יום לפני שנתיים שקמתי בבוקר והרגשתי מוזר.זה לא קורה מאו-סי-די,אין מצב .זה קורה מהפרעה ניתוקית.הועלתה כבר האבחנה של PTSD בנוגע אליי,אבל האבחנות חסרות משעמות כרגע,רק הטיפול מעניין,שאני יקבל איזו יציבות כל שהיא...אין לי כוח .כלום לא עוזר לי להרגיש יותר טוב כרגע וגם אין לי כוח לפעול לפי מה יגרום לי - לא להרגיש טוב..כי גם ככה רע אז מה זה משנה ..אומנם אמרתי שהאבחנות לא משנות יותר מדי,אבל כל כך מעניין אותי לדעת,מה באמת ההפרעה עם זה OCD וDPD ,בגלל ששתיהם התפרצו במכה אחת בגיל 18 אחרי כמה שנים של נפילות במצב רוח שגרמו לחרדה חברתית בכל פעם..או OCD וPTSD ..אין כוחחחחחח.... אני גם סתם בן אדם אובססיבי ..אתמול נסעתי ברכבת אחרי שנתיים שלא נסעתי ברכבת ואחרי המון חודשים שלא נחשפתי לכמות כזאת של אנשים..לא הרגשתי טוב אבל איכשהו השתלטתי על המחשבות אז כל הזמן אמרתי , אני רוצה להיות ככה תמיד במצב הזה אפילו שאני מרגיש מנותק אבל אני מעדיף להיות ככה מאשר כל יום קבוצת תסמינים אחרת..וזה לא שונה מאובססיות אחרות שלי על - להרגיש טוב כמו שהייתי ב"X".כרגע מקבל סרקוול XR 50 מ"ג.בגמילה מSSRI's.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא יודע איך לקרוא לכותרת הזאת. - תגובה

אירית כהן
    03/05/2014

התייחסתי לנושא, לירון, בפנייתך הקודמת לפני זמן מה, אנא קרא שוב מה שכתבתי לך אז [27/1 , 28/1].
    ייתכן שכדאי לתבדוק - אולי בעזרת המטפלים שלך - מה גורם מדי פעם להתגברות הסימפטומים ותחושות אי-הנחת שלך, האם יש מחזוריות עם הגיון כלשהו, או האם זה בעקבות אירועים כלשהם.

הרגש בטוב,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אינני יודע את האמת לגבי כלום!

לירון
    04/05/2014

אז אולי זה אבא שלי שעכשיו כשהוא בבית עושה לי יותר חרדות..
    אני לא יכול לדעת חוץ מלנסות .אבל מה לי ולמלחמות עכשיו?אני בקושי חי . אני חסר .... אןי לי מושג אלוהים ,זה הכל מהמצב הנפשי הרי ,אין משהו שאני באמת יכול לעשות חוץ מלחכות לתרופות..הרי כל התבטאות שלי היא כושלת אני מאבד את הקשר עם הרגש או עם המחשבות..עשיתי בעבר אבחון דיאגונסי ,את יודעת ..האבחון עם כל הטסטים וכו' אצל פסיכולוגית.לא לקחתי את התשובה עדיין כי עברתי מרפאה.את חושבת שזה יכול לעזור לי בלנסות את הבנת העניין של ,מה מחמיר לי את המצב?
    כשאבא שלי לא היה פה לפני חצי שנה הרגשתי יותר טוב ..
    וחוץ מיזה המטפלת הנוכחית שלי איננה מבינה בOCD אלה יותר בבעיות רגשיות.כייון שהOCD מפריע לי בצורה קיומית אני לא יכול לטפל בבעיות הרגשיות וגם לפסיכולוגית שלי ,ידיה כבולות.זה רק לחכות לתרופות כי אני גם ככה עבד של המוח ושל המחשבות שלי..
    כל הזמן מחשבות קופצות , אתה רוצה לפרוק אבל אתה לא יודע איך..אתה בסופו של דבר מוצא דרך לפרוק ולבכות אבל אחרי חצי שעה אתה שוב נמצא בהתקף..
    אני אוהב ללמוד אבל בגלל האופי אובססיבי המסריח שלי שאני מאבד תכלית עם המחשבות כל הזמן אני לא יכול ללמוד ואני גם בדיכאון אז אין חשק ויודעת מה אני שם פס על החוסר חשק אבל אני מתחיל ללמוד ונהיה לי רע..כל דבר שאני עושה נהיה לי רע..וגם שאני לא עושה כלום רע לי..מה זה שווה מה .??אני לא מצליח למצוא מרגוע איפה שהוא שלא יהיה לי רע ..אני מתבייש בעצמי שאין לי רגשות כבר אפיללו כלפי אמא שלי..אני כל כך נמצא בחסך רגשי שכבטלוויזיה בן אדם נמצא בסצנה אמוצינולית ,או אני שומע ממישהו על משהו רע ,הגוף שלי ישר אוטומתית מתחבר לסיטואציה ונהיה לי רע .אבל מה עם הרגשות שלי כלפי עצמי?איפה הם?נמאס לי הלוואי והיתיי יכול לקרוא כל פעם איזה דף שמסביר בדיוק על הבעיה שלי ,הבעיה שזה יהפוך למחשבות טורדניות ..ההלך חיים שלי לא בריא כי כל הזמן יש נזקים שמפריעים לי להתקדם . גם הקטע הזה שיש לי בזמן האחרון שאני מדבר על מוות ועל זה שאולי זה הסוף ? גם זה חצי מפוברק.טוב בעצם זה היה אמיתי ,אבל אירית,אני באמת מוצא את עצמי מפברק דברים ומרוב החסך שיש לי בחיבור ,כל מחשבה שקופצת או כל דבר שאני שומע באינטרנט או בטלוויזיה ,מעורר אצלי את מה מפריע לי.אני כאילו ניזון ממקורות חיצוניים ולא מעצמי.איפה ההתחברות לסיפור שלי ולמה מפריע לי? ,זה בעיה בתוך בעיה.אתה מוצא את עצמך כל יום עושה עוד נזק ,בין עם זה משפחתי ובין עם זה לעצמך ..אתה רק מחכה לתרופות.כבר שנתיים למעשה.
    ומה הקטע הזה גם ,הרי אני לא יודע מה באמת ההפרעה השולטת בי חוץ מי OCD שזה ברור כשמש לי וגם ברור לעוד 20 רופאים שאבחנו ככה.אבל אני יודע שיש עוד משהו ..ואני צריך לדעת מה הוא,אבל בגלל מחלת הספק אני אף פעם לא ירגע.אז מה?לשחרר?להיות כמו כלב?הרי המחשבות מחלחלות וכואבות.וכל מי שמנסה לעזור לי,אני מקשיב,אבל אחר כך זה הופך לי למחשבות טורדניות!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אינני יודע את האמת לגבי כלום! - תגובה

אירית כהן
    04/05/2014

אני מתרשמת, לירון, שהטיפול שלך 'מפוזר' על פני מטפלים שונים [האבחון במרפאה 'ההיא' ואינו בידי הפסיכולוגית הנוכחית, בדקו אותך לדבריך כבר אינספור רופאים, ואתה 'ממתין 'כל הזמן להחלטה על תרופות]. הפיזור הזה והתחלופה הרבה של מטפלים מבלבלים... ולא מאפשרים טיפול טוב.
    צר לי שאינך מצליח לעצור! ולהיצמד לפסיכיטאר אחד ופסיכולוג/ית אחת לתקופה מספיק ארוכה.

הרגש בטוב,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו