הוסטל שיקומי כוללני

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הוסטל שיקומי כוללני
    דוד
    06/05/2014

אני בחור צעיר בן 22 מחפש הוסטל שיקומי עבור נפגעי נפש. מקום שנותן תמיכה כוללת: טיפול פסיכיאטרי, מפעל מוגן ותעסוקה נתמכת וכמובן הכי חושב בשבילי מטפלים פסיכולוגים המוסמכים בפסיכותרפיה. חשוב לי גם שאוכלוסיית המשתקמים תהיה ברמה קוגניטיבית גבוהה ועם פוטנציאל שיקומי. מצאתי לא מעט הוסטלים אך כאלו שמעניקים גם שיחות בפסיכותרפיה טרם מצאתי. האם מישהו ממכם מכיר או יכול להמליץ לי על מקום שכזה? אני זקוק למסגרת שיקומית אינטנסיבית שנעים להיות בה. אך קשה נורא למצוא ואני לא יודע עם מי אפשר להתייעץ בנושא זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הוסטל שיקומי כוללני

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הוסטל שיקומי כוללני - תגובה

אירית כהן
    08/05/2014

אפשר לפנות לאנו"ש, להתייעץ איתם. או למשרד הרווחה.. או בט"ל [הרי אם נקבעה זכאות בט"ל גם יממן לפחות חלקית את השהות] /
    אפשר גם לחפש בגוגל, יש לא מעט אתרים שמצייגים הוסטלים שונים. יש לשים לב שהוסטלים אלו יהיו בפיקוח של גוף ממשלתי.

קיים מיגוון גדול של הוסטלים - אך לדעתי צריך ללוות ולכוון את החיפוש איש-טיפול שמכיר את נפגע-הנפש שעבורו מבוקש הוסטל [לא הבנתי אם זה אתה עצמך או שאתה מתעניין עבור מישהו אחר].

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו