עזרה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עזרה
    חדווה
    11/05/2014

בת 23 נשואה כמעט חצי שנה
    בחודשיים האחרונים עברתי לדירה חדשה עם בעלי במהלך השיפוץ היה לנו סכסכוך עם השכנה כי הרעש נורא הפריע לה, ויש לה בן בבית קצת לא שפוי שתקף אותנו וקילל , יש לי תחושה נוראה ואני ממש לא מאמינה בדברים האלו אבל תחושה שהשכנה(היא אישה מבוגרת ממוצא עיראקי) עשתה עלינו עין רעה או איזשהי קללה
    יש לי כל הזמן תחושה של חששות מהעתיד וכל דבר שלא מצליח זה בגלללה.
    בנוסף מנסים להיכנס להריון והמרגע שנכסתי לבית גילו לי בעית פוריות קטנה
    הפחד הגדול שלי הוא שלא אוכל להביא ילדים נורא מפוחדת לא מפסיקה לחשוב על זה
    זה מעסיק אותי כמעט כל היום אני לא רגועה ומתוסכלת מה אוכל לעשות כדי להפסיק לחשוב על זה ולהתעסק בדברים שהייתי רגילה אליהם לפני כן..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה - תגובה

אירית כהן
    13/05/2014

שלום חדווה,
    חייך עברו לאחרונה שינוי רב. נישאת.. עברת לדירה חדשה.. אלו שינויים שמצריכים הסתגלות. בנוסף ביצעתם שיפוץ , משימה לא קלה שגוזלת אנרגיות.
    כל השינויים הללו הם כשלעצמם משמחים - אך הם גם מצריכים הסתגלות. יש אנשים שרגישים יותר לשינויים, ותהליכי ההסתגלות שלהם 'מורכבים' ומעט איטיים יותר.
    כנראה שעל רקע זה גם המריבה עם השכנים החדשים נתפסת אצלך 'קשה' מדי, אך אם האווירה בינך לבין השכנים נרגעה הרי הגיעה העת לשכוח ממנה.

תני לעצמך זמן להירגע וליהנות מכל החידושים בחייך! לפני שאת אצה הלאה. אני מניחה שאם כפי שהגדרת מדובר ב'בעיית פוריות קלה' - זה יסתדר כשתהיי רגועה. ובכלל, מדוע אישה כ"כ צעירה, כמוך, ובנישואין כ"כ טריים, עוד לא חצי שנה, צריכה כבר למהר לאימהות? ייתכן שעדיף לתת קצת מקום לחיי הזוגיות, ללמוד קודם להיות 'עקרת-בית' ואשת-איש.
    [ואם אינך מצליחה להירגע אפשר גם להיעזר קצת בשיחות עם פסיכולוג].

כל טוב,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו