מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עזרהחדווה11/05/2014
בת 23 נשואה כמעט חצי שנה
בחודשיים האחרונים עברתי לדירה חדשה עם בעלי במהלך השיפוץ היה לנו סכסכוך עם השכנה כי הרעש נורא הפריע לה, ויש לה בן בבית קצת לא שפוי שתקף אותנו וקילל , יש לי תחושה נוראה ואני ממש לא מאמינה בדברים האלו אבל תחושה שהשכנה(היא אישה מבוגרת ממוצא עיראקי) עשתה עלינו עין רעה או איזשהי קללה
יש לי כל הזמן תחושה של חששות מהעתיד וכל דבר שלא מצליח זה בגלללה.
בנוסף מנסים להיכנס להריון והמרגע שנכסתי לבית גילו לי בעית פוריות קטנה
הפחד הגדול שלי הוא שלא אוכל להביא ילדים נורא מפוחדת לא מפסיקה לחשוב על זה
זה מעסיק אותי כמעט כל היום אני לא רגועה ומתוסכלת מה אוכל לעשות כדי להפסיק לחשוב על זה ולהתעסק בדברים שהייתי רגילה אליהם לפני כן..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה - תגובה
אירית כהן13/05/2014שלום חדווה,
חייך עברו לאחרונה שינוי רב. נישאת.. עברת לדירה חדשה.. אלו שינויים שמצריכים הסתגלות. בנוסף ביצעתם שיפוץ , משימה לא קלה שגוזלת אנרגיות.
כל השינויים הללו הם כשלעצמם משמחים - אך הם גם מצריכים הסתגלות. יש אנשים שרגישים יותר לשינויים, ותהליכי ההסתגלות שלהם 'מורכבים' ומעט איטיים יותר.
כנראה שעל רקע זה גם המריבה עם השכנים החדשים נתפסת אצלך 'קשה' מדי, אך אם האווירה בינך לבין השכנים נרגעה הרי הגיעה העת לשכוח ממנה.
תני לעצמך זמן להירגע וליהנות מכל החידושים בחייך! לפני שאת אצה הלאה. אני מניחה שאם כפי שהגדרת מדובר ב'בעיית פוריות קלה' - זה יסתדר כשתהיי רגועה. ובכלל, מדוע אישה כ"כ צעירה, כמוך, ובנישואין כ"כ טריים, עוד לא חצי שנה, צריכה כבר למהר לאימהות? ייתכן שעדיף לתת קצת מקום לחיי הזוגיות, ללמוד קודם להיות 'עקרת-בית' ואשת-איש.
[ואם אינך מצליחה להירגע אפשר גם להיעזר קצת בשיחות עם פסיכולוג].
כל טוב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)