בעיה קטנה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיה קטנה
    עילום
    12/05/2014

שלום, יש לי בעיה קטנה כלומר מאז שאבא שלי נפטר לפני כמעט שנתיים אני פתאום מרגיש את כל הלחץ שהוא חש שזה לנסות לשאת עלי את מה שנשאר מהמשפחה שלי כלומר אחותי הקטנה. הוא לא קטנה אבל בשבילי כן, וכשאבא נפטר אני הבטחתי לעצמי באותו יום שאני אהיה כמוהו סלע שכולם יוכלו להשען עליו. ובאמת מאז נטלתי על עצמי טונות של אחריות ובזמן האחרון אני מרגיש שאני מתחיל להתפורר. אני מוצא את עצמי יושב בלילות בודד וחושב על כל הצרות אז אני מטביע את עצמי בסרטים מצויירים ( תחביב שלי אחד מהם בכל אופן) אבל זה רק הרקע ולא הבעיה האמיתית.
    הבעיה שלי היא כזאת: אנחנו טובעים בבעיות כלכליות חמורות, לי ולאחותי אין השכלה פורמלית ובהתחלה כשאבא נפטר ניסיתי לעבוד בכל מני דברים, אבל תמיד חתכתי באמצע מכל מינ י סיבות ותמיד כשחזרתי הביתה בין אם אחרי יום עבודה ובין אם אחרי שעזבתי מקום עבודה הרגשתי כזאת הקלה כאילו חזרתי למקום שאני צריך להיות בו אפילו ניסיתי קורס של משרד העבודה והצלחתי להשאר כמעט 3 חודשים לפני ששוב עזבתי, כל פעם היו סיבות אחרות לעזיבה אבל תמיד הרגשתי הקלה אחרי ולאחר זמן מה הייתי מרגיש פספוס ואכזבה עצמית והמעגל היה חוזר.
    בחודש האחרון ניסיתי לחפש עבודה וכל פעם שהיו קובעים לי ראיון הייתי מבריז.
    אתמול הלכתי ללשכת עבודה ואיך שנכנסתי לקניון קיבלתי פיק ברכיים וקוצר נשימה.
    זאת הבעיה שלי אני יודע שיש נתיב שאני רוצה ללכת בו אבל זה מוקדם מידי ובינתיים צריך כסף ולעבוד אבל אני לא מצליח לעבור את הסף. בבקשה אם תוכלו לעזור לי...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה קטנה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• העמסת על עצמך מטלה כבדה

אירית כהן
    13/05/2014

שלום לך,
    אני משתתפת בצערך על מות אביך.
    אתה כותב שהחלטת להיות במקום אבא, להיות 'סלע שכולם יוכלו לישען עליו' - אולם זוהי ציפייה מוגזמת, ולא מוצדקת,מעצמך! אתה אינך יכול להיות 'במקום', גם לא במקום אביך. אתה עצמך איבדת מישהו חשוב ועובר תהליכי אבל. בנוסף, אתה עצמך עדיין לא בשל וזקוק לתמיכה כלשהי. כל זה אינו רק 'הרקע', אלא חלק חשוב מהבעייה - הציפייה המוגזמת שהעמסת על עצמך מכבידה עליך!
    עפ"י תיאורך פיתחת סימפטומים של חרדה ונדרשת לך תמיכה ועזרה מקצועית.פנה לקופה שלך וברר לגבי אפשרות לטיפול פסיכולוגי. לחילופין, ייתכן שבמסגרת מח' הרווחה בעירך ניתן לקבל עזרה כזו.

בהצלחה, הרגש בטוב,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אני אנסה...

עילום
    14/05/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו