מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חייב עזרהי.15/05/2014
שלום אני בן 23 ובחודשיים האחרונים יש לי מן הרגשה של ניתוק מהמציאות וניתוק מהעצמי כאילו הגוף פועל כמו רובוט ושהעצמי שלי השתנה ושהסביבה שלי אינה מציאותית וההרגשה כמו בחלום חטפתי 2 התקפי חרדה בשנה האחרונה וזה מרגיש לי כאילו אני עומד להשתגע וזה עוד יותר מלחיץ חשוב לי לציין שעברתי שינויים רבים בשנה האחרונה תחת לחץ רב וחוסר שינה ובנוסף שאלות קיומיות שלא מפסיקות להטריד אותי מחשבות נון סטופ שכן גם הן מכניסות אותי ללחץ רב אשמח לקבל עזרה כי המצב הזה בלתי נסבל כבר וזה מכניס אותי ללחץ ודיכאון כי אני לא יודע איך להתמודד עם זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חייב עזרה - תגובה
אירית כהן18/05/2014מתיאורך גם אני מתרשמת שאתה זקוק לעזרה מקצועית, מעבר למה שאפשר לתת בפורום-אינטרנטי.. מדוע אינך פונה לקבל את העזרה במקום המתאים? הכתובת היא פסיכולוג קליני, או פסיכיאטר. ברר מהן האפשרויות במסגרת הקופה שלך, או פנה לפסיכולוג קליני באופן פרטי.
בהצלחה, הרגש בטוב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבעיה היא
י.18/05/2014הבעיה כרגע שאני נמצא בחול לחודש הקרוב ורציתי לקבל אולי חוות שעת קצת יותר מקצועית בשביל להירגע ולדעת שאני לא באמת משתגע וזה נובע באמת רק מעומס וחרדות עד שאגיע לארץ ואלך לטיפול מעמיק יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבעיה היא - תגובה
אירית כהן18/05/2014אינני יודעת מה זה חוות-דעת 'קצת' יותר מקצועית... ואינני יודעת לאבחן ולטפל בפורום באינטרנט. אם אתה מרגיש רע, כפי שתיארת, פנה לאיש מקצוע [פסיכיאטר, או פסיכולוג קליני] במקום בו אתה נמצא. מן הסתם הצטיידת בביטוח רפואי כלשהו לפני שנסעת לחו"ל..
הרגש בטוב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוות דעת
י.18/05/2014חוות דעת קצת יותר מקצועית זה לקבל דעה מבן אדם שעוסק בפסיכולוגיה ולא להסתמך אך ורק על ההרגשות והמחשבות שעוברות לי בראש ובגוף ..כל מה שרציתי זה לא שתאבחני מה יש לי זה רק לדעת אם זה תהליך ותגובה נורמלית של הגוף למצב של חרדה ארוכה או שאני באמת משתגע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוות דעת - תגובה
אירית כהן18/05/2014באמת אין לי אפשרות לדעת מהו מצבך הנפשי רק על סמך הדיווח שנתת כאן בפורום, וזה יהיה חסר אחריות מצידי לתת לך 'מלים מרגיעות' או עצה כלשהי - פרט לעצה שכבר נתתי: פנה לגורם מקצועי, למשל לפסיכיאטר , במקום בו אתה נמצא [לדעתי זה אמור להיות מכוסה ע"י ביטוח-רפואי של נוסעים לחו"ל].
לפ דבריך אתה סובל כבר תקופה ארוכה. כנראה יש לך נטייה לא להתייחס ברצינות למצבך הנפשי.. אולי זה הרגע לשנות כיוון .
הרגש בטוב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי
י.18/05/2014אוקיי תודה רבה בכל מקרה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחייב עזרה - תגובה
אירית כהן18/05/2014מתיאורך גם אני מתרשמת שאתה זקוק לעזרה מקצועית, מעבר למה שאפשר לתת בפורום-אינטרנטי.. מדוע אינך פונה לקבל את העזרה במקום המתאים? הכתובת היא פסיכולוג קליני, או פסיכיאטר. ברר על האפשויות במסגרת הקופה שלך, או פנה לפסיכולוג קליני באופן פרטי.
בהצלחה, הרגש בטוב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)