מעבר

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מעבר
    חזי
    17/05/2014

שלום וברכה יש לי חבר שיש לו חרדות כבר זמן רב ,זה התחיל לו לפני הצבא במינון בינוני התגבר במהלך הצבא ובסוף הוא יצא מהצבא ע"י קב"ן והלך לטיפול בשיטה פסיכונאלטי,המצב הוא שהוא עבר כבר שנה וחצי מהצבא והוא נפגש עם המטפלת שלו שלוש פעמים בשבוע והוא עדיין מרגיש שהוא בבעיה קשה ויש זמנים שהוא נכנס לחרדה ברמה גבוהה מאוד הוא לוקח בנוסף כדורים שלאט לאט רק מתחזקים,הוא מתוסכל מאוד בזמן האחרון, למרות שבזמן הראשוני של הטיפול אפשר לומר שהוא די היה מרוצה.
    השאלה שלי היא כזו-המטפלת שלו יוצאת ל4 חודשיים חופשת לידה והיא כניראה רוצה לסדר לו מישהו אחר בזמן הזה לפעם בשבוע ככה שישמור איתו על איזה קשר,אני מתלבט אם להציע לו לעבור למטפל שמשתמש בשיטת cbt ב4 חודשים האלה ושיראה לאן הוא מתקדם (כי אני יודע שבcbt עובדים על העכשיו והבנאדם לא מתפקד בכלל כבר שנה וחצי) או שזה רק יבלבל לו את הטיפול ויכניס אותו ליותר סחרחורת? אם אפשר לשמוע את חוות דעתכם כי אני רוצה לעזור לו ולא להיפך....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעבר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעבר - תגובה

אירית כהן
    18/05/2014

מכיוון שאתה אינך איש מקצוע בתחום הטיפול רצוי שתימנע מלתת לחברך המלצות כלשהן בנושא זה. פשוט המשך להיות חבר שלו, חבר זה דבר חשוב!

ואני גם כן אמנע מלתת המלצות, הרי אינני מכירה את המקרה. אני מתרשמת מתיאורך שהפסיכולוגית שלו לא מזניחה אותו אלא דואגת לו גם בתקופת היעדרה. יש להבין שטיפול אינו מתחיל ונגמר כשמסתיימת פגישה, אלא מתקיים תהליך פנימי מתמשך, שיימשך גם בתקופת חופשתה של הפסיכולוגית, והיא בוודאי מעדכנת ומכוונת את ה'בייבי-סיטר' - הפסיכולוג-המחליף - לגבי תהליך זה.

כל טוב,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו