אמא שלי מפחדת יותר מידיי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אמא שלי מפחדת יותר מידיי
    אנונימית
    18/05/2014

אני בת 22 ואמא שלי דואגת כל הזמן, היום רק נפגשתי עם החבר שלי בטכניון ולא עניתי לה ל SMS ים רק שעה אחת כי הייתי עסוקה, ואז היא כעסה עליי. היא גם לא אוהבת את החבר שלי בלי סיבה, כל הזמן ממציאה סיפורים למה הוא לא טוב בלי שום בסיס.
    היא גם הפרידה אותי מכל החברות כי פחדה שהן ידרדרו אותי. ולא נותנת לי להגיע לאירועים, ועל כל דבר קטן שאני לא מצייטת לה היא צועקת עליי, ורוב הזמן אני מצייטת ואני ילדה ממש טובה ורק רוצה שקט רק לפעמים אני צועקת עליה בחזרה כי אני לא יכולה להתאפק מרוב שהיא מעצבנת. בבקשה תעזרו לי, איך לגרום לה להירגע ולשחרר אותי? :(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אמא שלי מפחדת יותר מידיי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם אני יכולה לסמוך על עצמי?

אירית כהן
    19/05/2014

נשמע שאימך לא סומכת עלייך ועל הבחירות שלך, איני יודעת מה הסיבה לכך.
    נשמע גם שאת חוששת לעזוב את 'הסינור' של אמך. אמנם זה מתסכל אותך.. אך את בכ"ז מצייתת לה. מדוע? האם את עצמך חוששת מההחלטות והבחירות שלך, שמא תהיינה מוטעות? האם את עצמך מתקשה לסמוך על עצמך?

ניראה לי שנדרשת כאן התערבות מקצועית, מישהו שיעזור לך להגיע לבחירות נכונות.. לסמוך על עצמך.. ולשחרר את עצמך.
    אני ממליצה שתפני לטיפול פסיכולוגי. אם את מתקשה לממן טיפול פרטי - ואם אימך לא תעזור לך לממן טיפול כזה - בררי מהן האפשרויות בקופה שלך, או לחילופין במח' הרווחה בעיריה.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

אנונימית
    19/05/2014

אני סומכת על עצמי , אני פשוט מצייטת לה כי אני פוחדת שהיא תצעק עליי.
    אבל אני לא מוכנה לעזוב את החבר שלי ובגלל זה היא נהייתה עוד יותר עצבנית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה - תגובה

אירית כהן
    19/05/2014

האם ייתכן שכרגע את מתנדנדת בין ה'סינור' של אימך לבן זה של החבר? אולי החבר משמש אותךבתור מרד כנגד אימא?
    אני עדיין ממליצה בחום שתפני לטיפול .

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל..

אנונימית
    19/05/2014

אבל אני לא רוצה למרוד בה, אני רק רוצה שכולנו נחיה בשקט ושלווה.
    היא פשוט מפחדת מכל דבר, אפילו פעם אחת שהתקשרו אליה מבית חולים רק כדי להזיז תור היא אמרה לי שהיא חשבה שהתקשרו אליה כדי להגיד שיש לה סרטן..
    אז נראה לי היא פשוט מפחדת שיקרה לי משהו רע לכן היא יותר מידיי שומרת עליי. אז איך אפשר לעזור לה? היא לא רוצה לקחת תרופות גם (שוב כי היא מפחדת
    מתופעות לוואי) ואין לנו כסף לטיפול פסיכולוגי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל.. - תגובה

אירית כהן
    20/05/2014

את מציגה את אימך כאישה לא הגיונית שנשלטת על-ידי הפחדים שלה.. ובינתיים גם את נשלטת ע"י אימך והפחדים שלה.
    המלצתי הראשונה, שתפני לטיפול כדי להתמודד עם הסיטואציה, עדיין בעינה עומדת. כפי שכבר הצעתי, אם אין לך מקורות מימון לטיפול פרטי חפשי בתחום הציבורי, פני לקופה שלך או למחלקת הרווחה בעירך. אם את לומדת במוסד לימודים כלשהו - גם שם בדרך כלל יש שירותי-יעוץ לסטודנטים.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל..

אנונימית
    19/05/2014

אבל אני לא רוצה למרוד בה, אני רק רוצה שכולנו נחיה בשקט ושלווה.
    היא פשוט מפחדת מכל דבר, אפילו פעם אחת שהתקשרו אליה מבית חולים רק כדי להזיז תור היא אמרה לי שהיא חשבה שהתקשרו אליה כדי להגיד שיש לה סרטן..
    אז נראה לי היא פשוט מפחדת שיקרה לי משהו רע לכן היא יותר מידיי שומרת עליי. אז איך אפשר לעזור לה? היא לא רוצה לקחת תרופות גם (שוב כי היא מפחדת
    מתופעות לוואי) ואין לנו כסף לטיפול פסיכולוגי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

אנונימית
    19/05/2014

אני סומכת על עצמי , אני פשוט מצייטת לה כי אני פוחדת שהיא תצעק עליי.
    אבל אני לא מוכנה לעזוב את החבר שלי ובגלל זה היא נהייתה עוד יותר עצבנית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו