מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דיכאון וחוסר חשק להמשיך....ענת31/05/2014
שלום,
התאהבתי במישהו במקום עבודתי וזה היה הדדי ונמשך חצי שנה מאוד אינטנסיבי, מדי פעם הוא רמז לי שאנחנו צריכים לקחת כמה צעדים אחורה ולא בקצב כזה מטורף. האמת שהוא זה שרדף והתקשר וכל פעם נבהל קצת וביקש להאיט את הקצב, מתחילת הקשר לא רדפתי ונתתי לו להחליט איך זה יתנהל. כעבור חצי שנה ביום בהיר אחד לא התקשר יותר ולאחר יומיים כששאלתי מה קרה ענה שאם לא הייתי מתקשרת לשאול לא היה יוצר יותר קשר. הייתי גמורה ולא יכולתי לתפקד, בכיתי המון לחברה אבל לא הסכמתי שיידע שאני סובלת. הוא הבין עם הזמן שלא רוצה כנראה לאבד אותי לגמרי ומסמס לי פעמיים בשבוע ואני גמורה, מתגעגעת בטירוף והכי גרוע שרואה אותו בעבודה ממשיך כרגיל בחייו, אני מרגישה שרוצה אותי אבל לא עושה כלום בנדון למעט סמס פה ושם סתם על דיבורים של יום יום ואני משתוקקת אליו בטירוף. אני בקושי מתפקדת, בבית ישנה בלי סוף בשביל לא לבכות, בעבודה משתדלת להתרכז אבל המחשבות עליו. אני רוצה להפסיק עם האובססיה הזו אליו במחשבות וכשאנחנו נפגשים אני רוצה שיהיה כמו כל אחד מהעובדים מבחינתי ולהמשיך את חיי כרגיל. איך עושים זאת ואני רוצה גם להיפגש עם פסיכולוג שמתאים לטיפול כזה של אובססיה לגבר, איך מפסיקים להיות מכורה ככה. תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיכאון וחוסר חשק להמשיך.... - תגובה
אירית כהן03/06/2014שלום ענת,
מתיאורך אני מתרשמת שלאורך כל הדרך הבחור לא ממש מוכן להתחייבות, ואילו את משקיעה את כל כולך.. כרגע את 'מושקעת' שם, בקשר שאינו מתקדם. עצתי הראשונה היא למצוא את הדרך להחזיר את ההשקעה הרגשית אל עצמך - להיות בסביבה בה את יכולה להתרפק, לעשות דברים שמיטיבים איתך.
טיפול פסיכולוגי אמנם יעזור - הן כדי לחזור לעצמך, והן כדי ללמוד להשקיע באופן יותר ממותן בקשר הבא. אין צורך בפסיכולוג 'מומחה לאובססיה לגבר', כל פסיכולוג/ית עם התמחות קלינית מכיר מצבים אלו ויוכל להתאים.
הרגישי בטוב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)