מבקשת עזרה להבנת חבר שלי. זה נורא ח

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מבקשת עזרה להבנת חבר שלי. זה נורא ח
    סמוי
    01/06/2014

שלום, חבר שלי ואני כבר שנה ביחד אבל אני נפגעת ממנו לא פעם.
    במהלך השנה חווינו פרידה שבה הוא שכב עם שתי בנות אחרות (אקסית וידידה שלו) על הידידה הוא לא סיפר לי בהתחלה מפני שהתבייש בשל גילה(17)...על האקסית הוא סיפר וניסיתי לקבל את זה כי סהכ היינו פרודים.
    לאחר זמן מה הוא ביקש ממני הפסקה הוא טס עם חבר לעבוד בחו"ל בארץ מולדתו וביקש הפסקה כדי לסדר כמה עניינים אצלו בראש לטפל באופי שהוא לא אוהב בעצמו ולגלות האם הוא מסוגל לחיות עם עוד מישהו שהוא חבר שלו.
    נענתי לבקשה שלו וביקשתי ממנו אפילו שהיא תיארך גם כשהוא בארץ כדי שיהיה לי קצת יותר קל להקל את זה...כמובן שידעתי שיש סיכון שהוא ישכב עם אחרות בחו"ל אבל לצערי הוא שכב עם אותן השתיים ששכב גם בפרידה שלנו....זה ממש כאב לי...הוא אמר שהוא אוהב אותי וכי יש לו סוג של בעיה פסיכולוגית שכאשר הוא נשאר לבד או במצב שהוא מוגדר "לא ביחד" הוא חייב בסקס. ואין לו שום קשר עם סקס ואהבה. שזה פשוט קרה. נורא קשה לי להבין איך המח שלא עובד ואני מנסה לקבל את זה כי מעומקי ליבי אני אוהבת אותו ואני מרגישה שגם הוא אותי - אבל- אני לא מבינה למה זה קורה לו ולמה הוא חייב את זה... וכן מסקרנות של בחורה חיטטתי בהודעות שלו ואז גיליתי על הידידה שהוא שכב איתה בהפסקה שהוא שכב איתה גם בפרידה שלנו וכאן התפרצתי בכיתי הרבצתי הוא חיבק אותי ובכה אמר שהוא אוהב ומצטער שהוא פגע הוא לא חשב שאני אקבל את זה כל כך קשה לא הבנתי למה הוא עשה את זה למה כשהוא אוהב הוא צריך להתענג עם מישהי אחרת....הוא מרגיש שסקס זה פשוט משהו שמביא לו אופוריה לרגע אני לא יודעת אני מנסה ולא מצליחה להבין את ההסברים שלו..ומקווה שמישהו יוכל לעזור לי להבין אותו..בבקשה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבקשת עזרה להבנת חבר שלי. זה נורא ח - תגובה

אירית כהן
    03/06/2014

שלום לך,
    קיים הבדל בין המבנה הפסיכולוגי של נשים לבין זה של גברים, ובהתייחסותם למין . יש כמובן יוצאים מן הכלל, אך נשמע שאת והחבר שלך אינכם יוצאים מן הכלל.
    עבורך קשר זוגי ואינטימיות מינית הולכים יחד, ואת מצפה שבן-זוגך יבין זאת וייתחשב ברגשותייך, גם בתחום זה. ואילו עבורו 'סקס' אינו מחייב זוגיות מתמשכת. אולי סקס עבורו הוא גם דרך לשמור על מצב-רוח מרומם, [והוא גם מוכן לעבור קצת את הגבול ואינו בררן בבחירת בנות הזוג מבחינת הגיל] - והוא מצפה שאת תביני זאת... ייתכן שטיפול פסיכולוגי יעזור לו לשמור על איזון-מצב הרוח גם בלי הנ"ל, אך הוא עצמו צריך להיות מעוניין בשינוי ובטיפול. וייתכן שיישאר גם בעתיד גבר בוגדני.- ועלייך יהיה להחליט אם את מסוגלת לקבל זאת.
    את עשוייה להפיק תועלת אם 'תתלבטי' בנושא במסגרת ייעוץ פסיכולוגי.

כל טוב,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו