בדידות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בדידות
    שולמית
    11/04/2008

שלום רב,

אני בת 31 וגרושה ללא ילדים. מזה זמן רב אני לא מצליחה למצוא בן זוג. התגרשתי לפני 5 שנים ומאז היו לי שלושה קשרים של בערך חודשיים כל אחד. אני לא מצליחה להידלק על אף אחד ואני ממש לא בררנית. אני נראית ממש טוב, משכילה טובה ומקסימה אמתית. אני מרגישה שמשהו חסום אצלי ואני לא יודעת מה לעשות. יש לציין שאני יוצאת המוון לבלות ועובדת בעבודה מאוד יוקרתית ובחברת הרבה אנשים.כמו כן, אני רשומה באתר היכרויות באינטרנט וכולם בסוף שם רוצים דבר אחד או שהם לא מתאימים לי. אין לי כמעט דייטים ולא הרבה מתחילים איתי. זה ממש מוזר בהתחשב במראה שלי. אני מרגישה תקיעות איומה בחיי ולא מסוגלת להמשיך לבד. הבדידות הזוגית הורגת אותי. מה לעשות איך מתמודדים עם תחושת הלבד הכל כך קשה לי???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדידות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדידות...

רונן דוד
    11/04/2008

שולמית שלום,
    אולי את משדרת סגירות ?, יוצרת אצל גברים מין תחושת ריחוק שגורמת להם להתרחק מהם ?

ממליץ לך לראות או להשיג את סדרת הטלויזיה הבריטית - דרושה רווקה אני חושב ששמה,
    היא מספרת על רווקה בת 38 שיוצאת לפרוייקט להכיר כמה שיותר גברים בכל מיני שיטות וכל זאת על מנת לצאת ולהכיר את בעלה לעתיד.

המסר של הסידרה הוא להיות אסרטיבית, לצאת, לא לפסול הזדמנויות, להיות יוזמת, לנצל הזדמנויות ולא לחשוש, כי מי שחוששת, ממעיטה מראש את מספר ההזדמנויות שעומדות בפניה.

קחי לך את הנושא כפרוייקט אישי ותתחילי להיות יוזמת, אני בטוח שעם היוזמה, תצליחי להכיר גם את המיועד...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך!!! אעשה זאת בהחלט.

שולמית
    11/04/2008

זה די נוגע לי מה שאמרת כי אני בהחלט חוששת "להתחיל" עם אדם שמוצא חן בעיניי ולא מנצלת הזדמנויות. אחשוב על עניין הסגירות שאולי אני משדרת.
    המון תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו