האם יש טעם בטיפול?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• האם יש טעם בטיפול?
    אובד עיצות
    11/06/2014

שלום.

אני בן 37. מגיל מאוד צעיר אני זוכר את התחושות הקשות של חוסר המשמעות בחיים. כולנו נולדנו בעל כורחנו לעולם, מסתובבים בעולם כמו נמלים או חתולי רחוב עזובים עד שמתים לבסוף.

כאמור, אני בן 37 ולא מצאתי שום משמעות אמיתית בחיים, שום סיבה בלקום לעוד יום. האם אתם הפסיכולוגים והמטפלים למינהם יכולים לתת לי תחושה של משמעות בעולם חסר משמעות? (מלבד המלצה לשתות קוקה קולה כי זה טעם החיים - ככה לפי הפרסומות לפחות).

האם טיפול יכול לעזור לי למצוא משמעות בעולם?

אודה לתשובה.

תודה.

לירון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם יש טעם בטיפול?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הבחירה בחיים

אירית כהן
    11/06/2014

שלום לירון,
    החווייה שאתה מתאר מוכרת, סימפטום של דכדוך או דיכאון כרוני.
    במהלך גיל ההתבגרות חוויה זו עלולה להתחזק - והיא אמורה להיפתר ולחלוף בשלהי גיל ההתבגרות. נעשית אז 'בחירה בחיים', מציאת דרכים למימוש עצמי ומתן משמעות לחיים דרך קאריירה.. יחסים אינטימיים..
    צעירים רבים פונים לטיפול פסיכולוגי בדיוק על רקע זה, כדי להצליח בתהליך זה של 'בחירה בחיים'. ולמרות שאתה בן 37 - אתה כנראה עדיין מתבגר [אינך יוצא דופן, תהליכי גיל-ההתבגרות מתחילים ומסתיימים אצל כל אחד בקצב שונה..].
    תשובתי היא אם כך - כן! אני בהחלט סבורה שטיפול פסיכולוגי יכול לעזור לך.

בהצלחה, הרגש בטוב,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו