מתלבטת לגבי טיפול כן או לא

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מתלבטת לגבי טיפול כן או לא
    ילדה
    15/06/2014

לפני זמן רב היה לי קשר לא בריא עם אדם שקילל אותי והלחיץ אותי מינית. מאז נמנעתי מהמון דברים וחיי הצטמצמו בהמון מובנים. לצערי לא מזמן הוא ניצל את מצבי כשחוויתי משבר. שאלתי היא, אם אלך לטיפול האם הדבר יכול לפגוע בי כשארצה להתקבל לעבודה מסוימת או לעשות רישיון? או לחכות שהזמן יעשה את שלו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• וודאי שכן

אירית כהן
    16/06/2014

פני לטיפול!
    מטפלים מחוייבים בחיסיון לגבי הנאמר בין כלי חדר הטיפול. אם את רוצה להרגיש לחלוטין בטוחה בעניין זה - פני לטיפול באופן פרטי.
    יתכן שחששותייך נובעים מ'רגשי אשמה' שאת חשה, רגשי אשמה בלתי מוצדקים - תופעה שאנו פוגשים לא פעם אצל נפגעי/עות פגיעה תוקפנית או מינית. אולם אין כל פגם בך, ובוודאי שאין פגם בכך שאת פונה לטיפול פסיכולוגי, ואין בכך סיבה למנוע ממך כל התקדמות בחיים, עשיית רשיון, וכו'.

לחכות שהזמן יעשה את שלו? ההמתנה הזו עשתה לך דברים לא טובים.

כתובות מתאימות: אם יש לך אפשרויות מימון, בעצמך או בעזרת משפחתך, - פסיכולוג קליני באופן פרטי, או פני לטיפול דרך אחד הפורומים לנפגעות פגיעה מינית.

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלתי

ילדה
    22/06/2014

תודה לך על תשובתך האם פסיכולוג דרך כללית מומלץ? אין לי אפשרות לממן פרטי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד........

ילדה
    22/06/2014

ועוד, כשאמרתי ניצל את מצבי התכוונתי שהפעם הוא לא הלחיץ אותי מינית אך גרם לי להתגרות לבדי מה שגרם לי רגשות אשמה כי הייתי במצב של משבר וכמובן שאז החל להתייחס אליי מגעיל ולקלל אותי הרגשתי כאילו ייצר מריבה על מנת לסיים את הקשר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובות

אירית כהן
    22/06/2014

האדם הזה גרם לך בכל צורה אפשרית לא לאהוב את עצמך.. לחוש אשמה.. אלו המאפיינים והתוצאות של ניצול.
    גם אם את חשה שיש ביניכם דברים לא סגורים, מה שלעתים מקשה על ניתוק, - בכל זאת כדאי לך מאוד להתרחק מקשר זה.

את כותבת שאת 'ילדה', לא שאלתי לגילך - אך האם אין בסביבתך מבוגרים שאת יכולה לשתף אותם בסיטואציה? [הורה.. יועצת ביה"ס ..]. בכל אופן זה לא במקום טיפול מקצועי. פסיכולוג קליני במסגרת קופ"ח כללית זה בסדר גמור.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ילדה
    23/06/2014

תודה לך "ילדה" זה כינוי אני בוגרת לגילי אך גם ילדה במובנים מסוימים ובאמת כמו שכתבת הוא גרם לי להפסיק לאהוב את עצמי לפני שזה קרה הייתי "בובה" ובריאה מבחינת מראה והייתי שלווה עם עצמי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו