מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שושנים עצובותחצויה16/06/2014
שם בהרים שמעל הכפר שלנו יש שם גן של שושנים
מחר אצא לי השקם בבוקר עם ציוץ הציפורים
אביא לאהובי משם פרח משדה האדומים
ידע איי שלו והוא שלי לעולמים
ירדתי מההר לכפר שלנו בשערי שושנים
אך אהובי לא בבית שקט בין החדרים
שם בנהר שמעל הכפר שלנו אהובי בלילה לא חזר
מצא לו אהובה אחרת וליבי נשבר
הוו אלוהים תעשה שיבוא
מחכה ביום ובלילה לא אין לי כוח שעוד יום יבוא
שושנים עצובות והוא לא פה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שושנים עצובות - תגובה
אירית כהן16/06/2014בורכת בכישרון רב! ביטוי אמנותי - למי שניחן כמוך בכישרון לכך - יכול אמנם לסייע לעיבוד אבל או עצב.
רק את יכולה לדעת אם זה מספיק לך, או שיש לך צורך בעזרה נוספת. בספרו של אנטואן דה סיינט אקזופרי "הנסיך הקטן" מדובר על הרגישות הרבה של השושנה, ועל כך שיש להגן עליה, ולעזור לה לטפח את הקוצים בהם היא מגינה על עצמה [למשל להתמודד עם הכעס הפנימי בעקבות הבגידה והנטישה]. טיפול יכול לסייע בכך.
וחוץ מזה, טפחי את כשרונך! [אולי סדנא כלשהי לכתיבה יוצרת?]
תודה לך על השיר הנוגע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)