מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תלותליאת17/06/2014
היי, אני בת 20. שנתים בטיפול...
ובתקופה האחרונה אני מרגישה מממש ממש תלותית בפסיכולוג שלי.
אני כל הזמן חושבת עליו, מנסה לברר עליו מידע באנטרנט, מריצה סיטואציות בראש מפגישות שלנו, מדמיינת על פגישות עתידיות...
אני מרגישה שאני משתגעת, שזה יותר מדי אובססיבי.
זה נורמלי?? אין להיות כלכך תלויה בו יעזור לי 'להרפא'?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תלות ?
אירית כהן20/06/2014שלום ליאת,
העיסוק הרב בטיפול הוא בחלקו טבעי ואף רצוי, לעתים זהו עיבוד של התכנים שעולים בטיפול, הרי הטיפול הוא משהו מתמשך ואינו 'נפסק' כאשר מסתיימת פגישה, הוא מתקיים גם בין הפגישות..
את חווה שזה 'יותר מדי' - בכל אופן איני רואה בכך ביטוי לתלות דווקא. ייתכן מאוד שה'יותר מדי' מבטא משהו באישיות שלך, או בבעייה הבסיסית שלך. כלומר, ייתכן שלא רק לגבי הטיפול או המטפל את כ"כ 'אובססיוית, אלא את נוטה להיות כך לגבי כל עניין בחייך..
בכל אופן, מדוע שלא תעלי זאת בטיפול? רצוי שהמטפל יידע על כך, אולי יוכל לעזור לך. למשל יימצא דרך 'לסגור' היטב כל נושא לפני סיום פגישה כדי שלא תסחבי איתך דברים בין הפגישות.
כל טוב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)