שאלה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שאלה
    קורין
    17/06/2014

שלום
    אני בת 22 ומאז שהייתי נערה ועד עכשיו יש לי בעיה אם בכלל לקרוא לזה "בעיה" והיא שאני לא אוהבת תינוקות וילדים הם בעיניי מעצבנים והצליל של הבכי שלהם גם מאוד מעצבן אותי.
    השאלה אם זה נורמלי ואם אני צריכה לטפל בזה.
    אני לא מתחברת לתינוקות וילדים וזה לא מלהיב אותי בכלל . ברור שבעתיד ארצה ילדים משלי אבל אני לא יודעת איך אתמודד עם זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה - תגובה

אירית כהן
    20/06/2014

שלום קורין,
    לא כל דבר ניתן למיקום על הרצף של 'פתולוגיה' או נורמליות, ואין לי מידע סטטיסטי לגבי אהבת-תינוקות אצל בנות 22.
    האם מדובר ב'בעייה'? אין לי אפשרות לקבוע זאת. ייתכן שכאשר תתקרבי להפיכתך לאם תחושתך כלפי תינוקות תשתנה מעצמה.. מאידך, ייתכן שחוסר הסבלנות הנוכחי שלך לתינוקות קשור לדברים נוספים אצלך שרצוי לא להמתין ולטפל בהם כבר עכשיו [ובהזדמנות זו גם לברר מדוע בכלל נושא האימהות מטריד אותך כבר עכשיו.. האם מה שמטריד זה 'אימהות' או 'נשיות'.. או 'מיניות'..].

כדאי שתתיעצי עם פסיכולוג באופן פרטני,

כל טוב,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו