מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- משפחה שכזואת !!!מאיה אריאל17/06/2014
שלום רב !שמי מאיה נשואה + 3 בנות ובעל מדהים .לצערי בעייתי הינה במשפחתי ובמשפחת בעלי . אלו לא סתם מריבות אימי התנגדה בתוקף לנישואי אם בעלי ומכתוצאה מכך היא לא מכירה בי כבת לא עוזרת לי בכלום ולא רוצה לשמוע עליי וכמו כן היא גוררת איתה את שני אחיי . מצד בעלי הדבר דומה הם לא הכירו בי ככלה ולא כיבכדו אותי כל נישואי . בקיצור אנחנו חיים בעולם בלי שום משפחות חגים שבתות . וטלפונים וביקורים . הם פגעו באנו מאוד שהגענו להחלטה ברורה אני ובעלי שאנחנו לא רוצים שום קשר איתם. בעלי ואימי לא מסתדרים ולא יסתדרו לעולם . בקיצור השלמנו אם המצב הקיים האם לדעתכם זה נורמלי ? הילדות שלנו לא מבינות למה סבתות לא באות ולמה לא קונות להן מתנות אפילו אימי הייתה לאחרונה בניו - יורק ולא קנתה להן אפילו סיכה . איך להסביר לבנות שהדודות והדודים והסבתות פשוט לא אוהבים אותם ? אני ובעלי ברוך - השם לא מחסירים מהילדות שלנו כלום ודואגים להן מאוד . אבל שוב מגיעים שבתות ,חגים , מועדים ואנחנו מוציאים את עצמנו שוב לבד ניסינו בעבר לדבר אם המשפחות ברוח טובה אך אין אם מי לדבר . איך עלינו לנהוג ומה עלינו לעשות ? מה שאנחנו רוצים לומר שאני ובעלי כן מסתדרים ביחד אך כל דבר שקשור מוביל לפיצוץ ומריבות בגללן הם בלי ידיעתם מזיקים לאנו ולועגים לאנו באופן קבוע רצינו לדעת מהנסיון שלכם האם נתקלתם בתופעה כזואת או שאנחנו חריגים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיפה להגיע למשפחתיות תקינה
אירית כהן20/06/2014שלום מאיה,
אינכם חריגים - לצערי הרב. אני מזכירה לך שאחד המחזות הידועים ביותר - 'רומיאו ויוליה' - מתאר את האומללות הנובעת מסכסוך משפחות. ולא רק בספרות, גם במציאות יש משפחות שהרגלי-החיים שלהן כמשפחה, ו'הנחות-היסוד' שלהן לגבי משפחתיות, אינם תקינים - וזה גורם לסבל... ועלול להיות מונצח אח"כ הלאה בהרגלים-המשפחתיים שבנותייך תטפחנה.
בכל אופן, 'צרת רבים' בהחלט איננה נחמה. יש לשאוף לתקן את המצב, ולא פעם צריך לשם כך עזרה מקצועית. אולי יש דברים שאתם - את ובעלך - יכולים לעשות [ואולי גם אתם תורמים למצב בלי יכולת שלכם לראות את 'הנקודה העיוורת' שלכם זאת ולגרום לשינוי]. ייתכן שפסיכולוג עאו עו"ס בקהילה יכולים לעזור. אם יש סכסוך על משהו ברור - לפנות למגשר..
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)



.jpg)
.jpg)

