המשך משפחה שכזואת !!!

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• המשך משפחה שכזואת !!!
    מאיה אריאל
    22/06/2014

שלום רב ! רציתי לציין שהמשפחה מצידי הם נורא אטומים .יש לי אח רווק והוא הילד המעודף בעצם במשפחה אחרי 2 אחיות אפשר להגיד שמקטנות אימא שלי לא אוהבת אותי והיא הולכת בדרכים שלו ויחד איתם אחותי שהיא הבכורה .פעם עוד היחסים שלי איתה היו טובים היום הם הסיתו אותה. האח מגיל קטן נכנס לנעליים גדולות רציתי לציין שאבי לוקה בנפשו והאח פשוט מרגיש "אבא " האם הכול נובע מהילדות ? מה עושים במקרה שכזה שאח ששולט ומסית את כולם מסביב . מההכרות אם המשפחה נראה לי שאף טיפול לא יעזור גם לא גישור מרגיש לי שהתאווה שלהם היא פשוט לשנוא . קשה להם לראות משפחה לאימי אין זוגיות אם אבי לכל מקום אחי מתלווה אליה . אחותי בעלה בגד בה והיא עדיין נמצאת איתו .גיסי לא יתחבר אליי משנכנס למשפחה . מרגיש לי שהמון דברים מהעבר לא פתורים . אודה לך מאוד על תשובתך . בתודה מאיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המשך משפחה שכזואת !!!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בהמשך לתגובתי הקודמת [מ -20/6/2014]

אירית כהן
    22/06/2014

שוב שלום מאיה,
    יש לך בערך שתי אפשרויות: האחת היא להמשיך לחשוב שיש לך משפחה איומה.. שלמצב אין תקנה...ולהמשיך לקטר [בפורום זה.. בפורומים אחרים.. .סתם באוזני חברות על כוס קפה..] בקיטור זה את מן הסתם מבשלת ומנפחת עוד קצת את ההתמרמרות שלך , בין אם היא מוצדקת יותר או פחות.
    האפשרות השנייה היא לנסות לעשות שינוי - וזה בוודאי קשה לבד, ומצריך עזרה מקצועית, כפי שהמלצתי בתגובתי הקודמת. אולי אחרים במשפחה [שאף להם - אל תשכחי! - רגשות התמרמרות משלהם] לא ישתפו פעולה, אך לפחות תוכלי להרגיע עצמך ולהפסיק להתבשל עם הנושא. ואולי כן תזכי לשיתוף פעולה, ולו עם אחדים ממשפחתך, ותצליחי להעניק לבנותייך חווייה משפחתית בריאה יותר.

הבחירה היא שלך..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו