התייעצות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• התייעצות
    דנה
    23/06/2014

אני בת 32 נשואה עם תינוקת בת 5 חודשים
    יש נטייה להקשר לדמויות סמכויות. אני יוצרת קשרים כאלה לאורך שנים ותמיד באיזשהו שלב הם נקטעים ואני מתפרקת...
    מעבר לזה, עברתי סוג של אלימות מילולית ופיזית בבית ההורים וההערכה העצמית שלי כאדם מבוגר לא גבוהה אך חשוב לי לציין זה לא מעסיק אותי ביומיום.
    אני גם לא מצליחה למצוא מסגרת מקצועית שמתאימה לי, מרגישה ששום דבר כבר לא מעניין אותי למרות שלמדתי ויש לי תעודות.
    מבחינה משפחתית - אני קצת שקועה בעצמי ופחות מתעניינת בסביבה הקרובה שלי.
    רציתי לשאול האם אני צריכה להתחיל טיפול? ואיזה?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייעצות - תגובה

אירית כהן
    24/06/2014

שלום דנה,
    מזל טוב על התינוקת החדשה. את עוברת תקופה מיוחדת, אימהות בפעם הראשונה. הרבה דברים חדשים להסתגל אליהם.. וייתכן שגם צורך בהגדרה מחדש של עצמך.

את שואלת האם את "צריכה" להתחיל טיפול.. לי נשמע שאת רוצה להתחיל טיפול, כמקום בו תבררי את עצמך לעצמך, תתיחסי לקצוות 'לא-סגורים' בהיסטוריה שלך. ייתכן שהרצון הזה שלך קשור לאחריות החדשה שאת חשה כאם, רצון ליצור בתוכך מודל אימהות מוצלח יותר ממה שחווית בעצמך, רצון להיות מודל מוצלח לבתך..

מצאי באיזור מגורייך פסיכולוג/ית עם התמחות קלינית. בתחילת הקשר רצוי להגדיר יחד מטרות, ויש לקחת בחשבון שטיפול המאפשר שינוי אורך זמן מה..

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אירית

דנה
    25/06/2014

אני לא גרה בארץ, אלא בחו"ל, בלונדון.
    האם יש אפשרות לקבל המלצה על פסיכולוגית בלונדון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אירית - תגובה

אירית כהן
    25/06/2014

אני מנועה מלתת המלצות שמיות בפורום [מעבר לכך שאיני מכירה אישית את הנפשות הפועלות בלונדון ]. רצוי מאוד שיהיה מדובר בפסיכולוג קליני עם גישה דינמית.
    קבלי מספר המלצות דרך חברים.. חפשי במאגרי מידע מתאימים.. ואח"כ הרשי לעצמך לדבר בטלפון עם כמה פסיכולוגים ולהתרשם מה מתאים לך, מעין
    window-shopping . מותר להקדיש לחיפוש החשוב הזה מעט מאמץ...

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו