מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיות בתחילת קשרבשן28/06/2014
היי, צריכה את העצה שלכן, אני אדם חברותי במהות שלו אבל בתכלס באופן מעשי אני לא מצליחה ליישם את הדברים כי אני מאוד ביישנית ובסופו של דבר גם התרגלתי ללבד שלי ולא ברור מה קודם למה, כך שאני מסתגרת רוב הזמן, אני רגישה ולא קל לי לפתח קשרים. עכשיו אני בת 34 ומנסה לשווק את עצמי מבחינת הקריירה שלי שם זה כמובן פוגע כמו בכל דבר,הגעתי למסקנה לאחר משבר פיטורין שעברתי שאני לא מסוגלת יותר לעבוד תחת סמכות של מישהו , אני מנסה לשפר את היכולות השיווקיות שלי בכדי להיות עצמאית, אני עושה קורס כדי לקדם את עצמי , אבל קשה לי מאוד כי אין לי ממש קשרים שאני יכולה למשוך בחוטים ולהזיז דברים אז דברים מתקדמים מאוד לאט רק בגלל היכולות הביצועיות שלי בשטח וכמובן בגלל שיש אינטנרט...לא צריך להפגש פנים מול פנים. אמנם אני מנסה לצאת לקורסים וסמינרים כי אין לי כבר ברירה וזה אחד מהפתרונות שאני חושבת שיכולים לתרום, בסמינרים האלה אני מרגישה לא טוב.כי אני לא דומיננטית, ז"א בראש שלי מבפנים אני אדם דומיננטי , אני מנסה להציג את עצמי ואכן עושה זאת אבל בסופו של דבר הרושם שאני משאירה לא ממש חיובי בגלל שאני סופר לא אפילינג לאנשים עקב הביישנות. אין לי את האפשרות לקחת טיפול מבחינה כלכלית וגם בעברי טיפול לא עזר לי ואני חושבת שבאיזשהו מקום לפחות אצלי הדבר שעוזר לי זה מפגשים מאולצים כמו מסגרות לימודים, מאחר ואין לי כמעט הכנסה אני מנסה לעשות פה ושם קורסים בעלויות מאוד נמוכות מסובסדות, השאלה שלי מה עושים במקרה הזה חוץ מטיפול, איך אדם כמוני יכול בכל זאת להצליח מבחינת קריירה ולהצליח בעסוק שבחר, למרות הביישנות שלו לשווק את עצמו, האם לדעתכם אני פשוט צריכה לאמץ איזה ריטואל קבוע או לעשות משהו מסוים כדי לאפשר לעצמי כן לשווק את עצמי, האם בכלל יש לי סיכוי מבחינה מקצועית להתקדם האם אתם מכירים אנשים שכן הצליחו בעידן הנוכחי אני מדברת למרות הביישנות הזאת, בקיצר אם יש איזשהי הצעה, גם קורס מסוים זה טוב. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכותרת לא מתאימה לתוכן המכתב
שלי29/06/2014לא הבנתי מה הקשר בין הדברים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)