מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- נואשתתתסיגלית01/07/2014
שלום אני בחורה בת 22 וחצי , אני לא נחשבת לבחורה יפה
אני רזה בפנים ואני מרגישה מגעילה,
אני נפגשת עם בחורים כדי להתחתן אך כל בחור שאומר לא אני נפגעת וישר מקשרת את זה למראה החיצוני שלי , קשה לי מאוד כי אני גבר רוצה להתחתן ואני מציינת שנפגשתי עם המון המון בחורים !! אשמח אם תייעצי לי כי אני שבורה מאוד, אני חושבת על אופציה של להביא ילד לעולם מבנק הזרע ונגמר הסיפור,מחכה לתשובתך במהרה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נואשתתת - תגובה
אירית כהן01/07/2014שלום סיגלית,
חוויית הייאוש שאוחזת באדם ברגע מסויים יכולה לנבוע מדברים שונים, אפילו ענינינים כללים או לאומיים.. לא תמיד אנו ערים להשפעתם של עניינים אלו על המצב הפסיכולוגי שלנו.
חוויית הייאוש יכולה גם לנבוע מתסכול רב. ההתנהלות שאת מתארת, לפגוש המון-המון בחורים כששום דבר לא 'יוצא' מזה, - זו חוויה מתסכלת שמעוררת זעם פנימי . כשהזעם הזה מופנה כלפי עצמך זה גורם לדכדוך, או במלים אחרות לייאוש.
לכן, רצוי שתחדלי מההתנהלות הזו ["לפגוש המון המון בחורים"] , אולי עדיף לבקש עזרת חברים/קרובי משפחה ש'ישדכו' מישהו שיכול להתאים..[אולי אפילו שדכן מקצועי?].
אך לפני נישואין יש לפתח קשר-זוגי, וכדי לפתח קשר זוגי מוצלח ולצפות לאהבה כלפייך מבחוץ - צריכה להתפתח בך עצמך קצת אהבה כלפי עצמך! ייתכן שייעוץ כלשהו - אם במסגרת קופ"ח, במסגרת שירתי הרווחה, או באופן פרטי - יעזור לך בעניין זה.
כל טוב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
סיגלית01/07/2014איך אני יכולה לא לפגוש המון בחורים כי אני רוצה להתחתן ,
והרצון שלי להתחתן זה נטו כדי להביא ילדים לעולם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפתגם ידוע..
אירית כהן02/07/2014פתגם ידוע אומר "אפשר להביא את הסוס אל הנהר אך אי-אפשר להכריח אותו לשתות".
את יכולה לקורא בעיון את תגובתי לפנייתך הראשונית ואת המלצותי, ולקחת משהו לעצמך.. ואת יכולה גם להתעלם מתגובתי ולהמשיך להתנהל בדרכך.
הבחירה היא שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
סיגלית02/07/2014בהחלט אני רוצה לשמוע רק שלא ממש הבנתי איך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)