תרופה נגד חרדה שמפריעה לי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• תרופה נגד חרדה שמפריעה לי
    סלי
    01/07/2014

שלום, אני בת 32 חרדתית, התחלתי ליטול תרופה נגד חרדה בהמלצת הפסיכולוג שלי. אני במערכת יחסים תקינה, מה שרק מאז שהתחלתי ליטול את התרופה נגד החרדה, אני לא מצליחה להגיע לאורגזמה כרגיל. בעבר היינו עושים זאת פעם אחת וזה היה מספק אותי, אך כרגע אני מרגושה שאני צריכה עוד ועוד, למרות שכבר גמרתי. מה שגם אני דואגת לבן זוגי שהדבר מתיש אותו נורא. מה לעשות, האם להפסיק את התרופה? אני מתביישת לשאול את הפסיכולוג שלי. מקווה שתביני. תודה מראש - סלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תרופה נגד חרדה שמפריעה לי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש להיוועץ בפסיכיאטר/ית

אירית כהן
    01/07/2014

תרופה נגד חרדה יש לקבל מפסיכיאטר! והוא הכתובת לדווח על תופעות לוואי של התרופה, ולייעץ לך. [אם בהמלצת הפסיכולוג את נוטלת 'משהו' שהיה בבית, או רופא משפחה רשם לך את התרופה, - זו אינה ההתנהלות הנכונה].

לא בטוח שהשינויים בחוויות המיניות שלך הם אמנם בהשפעת התרופה. לאחר שתתיעצי בפסיכיאטר/ית - אם התופעה לא תיפתר בוודאי שיש מקום לשוחח על כך עם הפסיכולוג שלך.

הרגישי בטוב,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו