מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תחושת בדידותאלינור כהן08/07/2014
אני מרגישה בודדה כל כך, מרגישה חסרת חברים וזה לא שאין לי חברים פשוט לדעתי לא מספיק
אני מרגישה הרבה מתח ותחושת מועקה שלא עוזבת אותי לרגע
אשמח אם תסבירו לי את התחושה ומדוע היא נגרמת (בת 15)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך לתחושתיי
אלינור כהן08/07/2014בנוסף אני מרגישה מעין דיכדוך עמוק תחושת עייפות והתשה נפשית מאוד גדולה
כאילו כבר לא מתחשק לי לחיות
הרגשה של חוסר רצון להתחבר לעולם ורצון שהבעיות יפתרו מעצמן כבר
תחושה שמלווה אותי כל היום ופשוט מודחקת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחושות עצב של מתבגרת
אירית כהן08/07/2014שלום אלינור,
את מתארת תחושת עצב ודכדוך, ומבקשת 'הסבר'.
כיוון שאינני מכירה אותך אינני יכולה לדעת בדיוק.. יתכן שהתחושות האלו נובעות מתהליכים פסיכולוגיים של גיל ההתבגרות, שינויים רבים מתרחשים בתקופה זו בגופך ובנפשך, וזה באמת מעייף וגם יכול לגרום לבלבול רגשי . ייתכן שהתחושות של עצב ודכדוך הוחמרו עכשיו כש'פרץ' החופש הגדול ושיגרת חייך הרגילה נפסקה [ובנוסף, האם את מתגוררת באחד מאיזורי העימות והמלחמה?].
חפשי בחנות ספרים, או בספריה הציבורית, ספרות המיועדת לבנות גילך ומתארת את השינויים הללו, לפעמים עוזר לדעת שאת [דווקא] בכלל לא לבד במה שעובר עלייך.
בנוסף לכל הסיבות הנ"ל יתכנו גם סיבות נוספות, הרי אינני מכירה אותך. רצוי שתשוחחי על תחושותייך עם מישהו בוגר במשפחה. מותר לך גם לפנות למספר שיחות-ייעוץ אל מי מצוות בהי"ס שזמין גם בתקופת החופש הגדול, מחנכת או יועצת.
כתובות אפשריות נוספות להתייעץ: רופא/ת משפחה. עו"ס בקהילה.
אני מקווה שדברי מסייעים במשהו,
הרגישי בטוב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)