תחושת בדידות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• תחושת בדידות
    אלינור כהן
    08/07/2014

אני מרגישה בודדה כל כך, מרגישה חסרת חברים וזה לא שאין לי חברים פשוט לדעתי לא מספיק
    אני מרגישה הרבה מתח ותחושת מועקה שלא עוזבת אותי לרגע
    אשמח אם תסבירו לי את התחושה ומדוע היא נגרמת (בת 15)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תחושת בדידות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך לתחושתיי

אלינור כהן
    08/07/2014

בנוסף אני מרגישה מעין דיכדוך עמוק תחושת עייפות והתשה נפשית מאוד גדולה
    כאילו כבר לא מתחשק לי לחיות
    הרגשה של חוסר רצון להתחבר לעולם ורצון שהבעיות יפתרו מעצמן כבר
    תחושה שמלווה אותי כל היום ופשוט מודחקת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תחושות עצב של מתבגרת

אירית כהן
    08/07/2014

שלום אלינור,
    את מתארת תחושת עצב ודכדוך, ומבקשת 'הסבר'.
    כיוון שאינני מכירה אותך אינני יכולה לדעת בדיוק.. יתכן שהתחושות האלו נובעות מתהליכים פסיכולוגיים של גיל ההתבגרות, שינויים רבים מתרחשים בתקופה זו בגופך ובנפשך, וזה באמת מעייף וגם יכול לגרום לבלבול רגשי . ייתכן שהתחושות של עצב ודכדוך הוחמרו עכשיו כש'פרץ' החופש הגדול ושיגרת חייך הרגילה נפסקה [ובנוסף, האם את מתגוררת באחד מאיזורי העימות והמלחמה?].
    חפשי בחנות ספרים, או בספריה הציבורית, ספרות המיועדת לבנות גילך ומתארת את השינויים הללו, לפעמים עוזר לדעת שאת [דווקא] בכלל לא לבד במה שעובר עלייך.

בנוסף לכל הסיבות הנ"ל יתכנו גם סיבות נוספות, הרי אינני מכירה אותך. רצוי שתשוחחי על תחושותייך עם מישהו בוגר במשפחה. מותר לך גם לפנות למספר שיחות-ייעוץ אל מי מצוות בהי"ס שזמין גם בתקופת החופש הגדול, מחנכת או יועצת.
    כתובות אפשריות נוספות להתייעץ: רופא/ת משפחה. עו"ס בקהילה.

אני מקווה שדברי מסייעים במשהו,
    הרגישי בטוב,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו