מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מחשבות מטרידותמוטי13/07/2014
שלום לך..
אני בן 23,עובד ומתפקד ,עם בת זוג מקסימה כבר קצת יותר משנה
רקע הנעורים שלי כולל דימוי מאוד נמוך עקב בעיית משקל,שפתרתי יותר מאוחר אך בראש אני נשארתי ב"ראש של שמן" כל כך קינאתי בסובבים אותי וחברים לכיתה שנראו יותר טוב ממני שלפעמים הייתי פשוט חרד שאני נמשך לגברים,מצד אחד זה עורר בי משהו ומצד שני אני די נגעל ולא רואה את עצמי עם גבר ומעולם לא ראיתי והמחשבה הזו הציקה לי מאוד גם כשהייתי מאוהב ובתוך מערכות יחסים
מעולם לא הייתי הומופוב,ויש לי נטייה לשחזר מחשבות ישנות ולזכור כל דבר וקשה לי לשכוח את התקופה של ההשתוללות ההורמונלית (צפייה בפורנו של גברים לצורך בחינה עצמית למשל) וזאת למרות שיש לי בת זוג שאני נמשך אליה מאוד אני פשוט מתקשה לשחרר את הפחד הזה להיות הומו
עברתי משבר עם בת הזוג באמצע הקשר שעורר אצלי חרדה והרגשה שאם אכשל איתה אז זה אומר באמת שאני הומו,הבנתי שהמחשבות לא הגיוניות ועברתי את זה וגיליתי שהבעיה היא יותר קשה..אני פשוט פיתחתי דפוס של מין פחד קבוע מעניינים מיניים
אני עובד בעבודה ממשלתית שנחשפתי במהלכה לעברייני מין מסוגים שונים ואת אותו המשבר שעברתי םע החשש להיות הומו עברתי עם החרדה ללקות בסטייה (פדופיל או אנס לא עלינו) כשברור לי שאין לי ולו במעט את הכוונה לפגוע בצורה כזו ופשוט אני נחרד מלראות ילדים קטנים או אפילו בחורה בת 18 שנראית טוב כי זה מזכיר לי את זה
גם על זה התגברתי ונותרתי עם מן תחושת חשש מתמשכת כאילו כל הזמן משהו לא בסדר ואומנם יש קשיים בעבודה אך אל כאלה שצריכים להטריד ואת כל התחושה הכבדה הז אני מייד משליך על הדברים שמפחידים אותי כמו פרידה מהחברה (שהיא מקסימה ואין לי דבר רע להגיד עליה אני פשוט כל זמן חרד מפרידה ומחפש מה יכול להיות לא בסדר ביננו)
ופשוט מזכיר לעצמי את כל הדברים שפחדתי מהם כל יום וזה גורם לי לתחושה מאוד רעה אני מתפקד רגיל צוחק נהנה אבל כל כך מפריע לי להשתחרר ממחשבות שהיו כמו הבחינה העצמית של המיניות שהייתה לפני כמה שנים טובות אחורה או המשבר עם החברה שמשום מה רציתי להפרד ולא ידעתי בכלל למה,או הפחד מסטייה כלשהי
כאילו המחשבות הולכות בלופים ואיתם התחושה הכבדה שמשהו לא בסדר..אני לא יודע מה לעשות חושש שייעוץ פסיכולוגי יפגע בעבודה שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדה ומחשבות טורדניות
אירית כהן13/07/2014שלום מוטי,
נדרשת הערכה מקצועית לגבי הרקע והמשמעות של המחשבות הטורדניות שאתה סובל מהן. ייתכן שהן גברו עכשיו, בתגובה למצב הבטחני שמגביר חרדות - וסימפטומים אופייניים לחרדות [כמו מחשבות טורדניות].
הכתובת היא פסיכולוג קליני , שבהתאם להערכה גם יוכל להציע תכנית-טיפול. לחילופין אתה יכול לפנות לרופא משפחה, או פסיכיאטר, ייתכן שטיפול תרופתי אנטי-חרדתי יועיל במעט..
לחלוטין לא ברור לי החשש שלך, שמא ייעוץ פסיכולוגי יפגע בעבודה שלך. ראשית, פסיכולוג מחוייב בחיסיון. למיטב ידיעתי גם בתפקידים 'רגישים' אנשים לעתים בטיפול פסיכולוגי, לעתים מקבלים לכך אישור מאותו מקום-עבודה 'רגיש'..
בנוסף, עבודה עם אוכלוסיה פתולוגית מגבירה מטבעה את הרגישות של העובדים ונדרשת תמיכה מתאימה.
לכן, אני רואה יותר סכנה לאיזון הנפשי שלך, וכתוצאה גם לאיכות העבודה שתבצע, אם לא תפנה לעזרה מקצועית.
כל טוב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)