שאלה למומחים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שאלה למומחים
    מישהי
    14/07/2014

שלום, בזמן האחרון אני סובלת משכחה. הבעיה התחילה מלפני שנים, אך לאחרונה זה החמיר. שוכחת איפה שמתי דבר מסוים, אפילו בעבודה זה ניכר עליי, עד כדי שישנם מצבים שהמילים שאני עומדת לאמר, גם נשכחות, מהזיכרון, ואני לא מגיבה, או אומרת משהו לא לעניין. להזכיר אני חרדתית וסובלת מהתקפי פאניקה. מה יכולה להיות הסיבה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה למומחים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות ריכוז? בעיות זיכרון?

אירית כהן
    14/07/2014

שלום דפני,
    לא ניתן לאבחן את הרקע לסימפטומים שלך במסגרת זו.. יש צורך בבדיקה פרטנית.

ייתכן שהסימפטומים שתיארת נובעים מקשיי-ריכוז ולא מבעיות-זיכרון, במיוחד בהיותך חרדתית. יש לשער שהלחץ שכולנו נתונים בו בימים אלו מחמיר את מצבך [יותר חרדה.. יותר קשיי ריכוז.. יותר סימפטומים שניראים כמו שיכחה]. .
    מאידך, ייתכן שיש באמת פגיעה כלשהי בתפקוד-הזיכרון.
    צריך לאבחן נכון, וזאת לא ניתן לעשות בפורום באינטרנט. התייעצי ברופא משפחה, הוא יידע להפנות אותך למקומות הנכונים להמשך הבירור [אולי זה קשור לפסיכיאטריה.. אולי לנוירו-פסיכולוגיה. ].

כל טוב,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה לגבי ציפרלקס

מישהי
    14/07/2014

שלום דר' , תודה על המענה המהיר. רופאת המשפחה המליצה לי לפני חודש לקחת ציפרלקס, אך איני לוקחת, בשל תופעות הלוואי שהתרופה גורמת לי. האם ציפרלקס אמור לעזור לבעיה הנוכחית?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פני לאבחון וטיפול לפסיכיאטר.

אירית כהן
    14/07/2014

בהמשך לתגובתי הקודמת, כל עוד לא אובחנה הבעייה הנוכחית [חרדה? קשיי ריכוז ? בעיות זיכרון?] אי אפשר לקבוע מהו הטיפול המתאים, ואם ציפרלקס יפתור את 'הבעייה הנוכחית'.
    אינני רופאה ולכן איני מייעצת בנושא תרופות. לטעמי, גם אם אובחנת כחרדתית - את האבחון וקביעת הטיפול צריך לעשות פסיכיאטר.

כל טוב,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו