לא יודעת מה לעשות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לא יודעת מה לעשות
    מישהי
    15/07/2014

הי,
    זאת פעם ראשונה שאני כותבת בפורום באינטרנט..
    מתלבטת כיצד לנהוג..
    באמצע שנות ה-30 לחיי, יצאתי ב-5 החודשים האחרונים עם בחור בן 39, שחשבתי שהוא בחיר לבי..
    חשבתי שאנו צועדים קדימה, ולפני 3 שבועות גם הציע לצאת לצימר..
    פחות משבוע לאחר אותה הצעה, בשיחה בבית קפה, אמר לי בהפתעה גמורה מבחינתי שהוא מבולבל, לא סגור על הקשר, הסביר שחשב שיהיו לו רגשות מסוימים אחרי 5 חודשים, שאין לו. אמר שיש לו רגשות אבל לא אותם רגשות שיש לי (אמרתי לו לפני כחודש שאני אוהבת אותו).
    שאלתי אותו אם אמר פעם לבחורה שהוא אוהב אותה. השיב בשלילה. בנוסף, כבר בפגישה השנייה שלנו אמר לי שהיו לו כל חייו 4-5 קשרים שהחזיקו מקסימום חצי שנה. שאל אותי האם אחרי 5 חודשים, שהוא לא מרגיש מה שחשב שירגיש, משהו יכול להשתנות בחודש נוסף? לא יודעת אם זאת הייתה שאלה רטורית או שציפה לתשובה. בפגישה עצמה, המומה מהסיטואציה, אמרתי לו שאף אחד לא ישתנה, ואני לא אכפה את עצמי על אף אחד, שהוא לא עושה לי טובה וחבל שמשך אותי חודשים. אמר גם שיש אפשרות לקחת פסק זמן ולראות אם נתגעגע. לא הסכמתי. בפגישה עצמה חזר מס' שזאת צריכה להיות החלטה משותפת. אמרתי לו שאין כאן החלטה משותפת משום שהוא כבר החליט. חלפו שבועיים והוא לא התקשר. אני מתלבטת האם לדבר איתו? לשאול אותו האם מתגעגע? האם יש טעם בזה? האם לדבר על אפשרות לחזור זה לזה? או שכל העניין חסר טעם..העניין שהתאהבתי בו.. וכידוע לכולנו, לא קל לוותר על אהבה.. אשמח לשמוע דעה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא יודעת מה לעשות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא יודעת מה לעשות - תגובה

אירית כהן
    18/07/2014

שלום לך,
    יחסים בין בני אדם וקשרים אינטימיים אינם מלווים בפוליסת-ביטוח. להתאהב זה במובן מסויים גם 'להסתכן' רגשית.
    ביקורתך, כאילו 'משך' אותך חודשים.. כאילו הבטיח משהו ולא קיים... ביקורת זו וודאי הבריחה אותו יותר. שניכם לא כל-כך צעירים.. כמוהו גם את וודאי התנסית במצבים רגשייים מורכבים ולא תמיד היית בטוחה שאת רוצה בקשר.
    לשאלתך כיצד לנהוג: מתיאורך אני מתרשמת שהבחור מתקשה להביא עצמו להתחייב. איני יכולה לדעת מה הרקע, ומה עומק הבעייה.. אך יש חשש שצעדי התקרבות מצידך בנקודת זמן זו עלולים להיחוות אצלו כלחץ ולגרום לו להתחפר בהסתגרות והסתייגות.

מה דעתך לשים את העניין הזה לזמן-מה ב'המתנה', כדי ששניכם תוכלו לקבל פרספקטיבה? ובינתיים את יכולה להרשות לעצמך היכרויות טריות.

כל טוב,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו