אני בדיכאון והייתי חייב לספר

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אני בדיכאון והייתי חייב לספר
    sbf
    16/07/2014

אז ככה. אני בן 40 ורציתי לשפוך את הלב על משהו שהתרחש לפני שנים רבות כי לאחרונה זה מציק לי ואני בדכאון בגלל זה.

זה היה בארץ אחרת, כשהייתי בן 16. שכונה רדומה בעיר קטנה ועוד יותר רדומה.
    פגשתי ילדה בת 10 שמנמונת. עם עינייים יפות ועצובות. היום אני יודע שהיא היתה ממשפחה הרוסה אבל אז לא קישרתי. בכלל, מי חשב על זה אז.
    היא נראתה אומללה וחיפשה תשומת-לב, מילה טובה, חיבוק. אולי אהבה.
    מכיוון שסיפרה שלהורים שלה אין ראש אליה, חשבתי שאני עושה מעשה טוב.
    אז אני הייתי בן 16 והיא בת 10 אני זוכר שהיינו מדברים וזה היה ניכר שהיא היתה בטוחה בחברתי. ואחרי כמה זמן גם התחבקנו והתנשקנו ואני מודה שהתרגשתי מאד, ואחרי עוד קצת זמן התחלנו לקיים יחסי מין מלאים. בלי קונדום.
    גמרתי לה בפנים. גם בפעמים הבאות גמרתי בתוכה. לא חשבתי על הריון ולא על כלום. פשוט נהניתי מהסקס והאמנתי אז שגם היא נהנתה. עובדה שהמשכנו להיפגש ועובדה שכמעט בכל מפגש קיימנו יחסי מין. ככה זה היה בערך שנה אם אני זוכר נכון.
    יום אחד היא פשוט לא הופיעה. גם בהמשך היא לא הופיעה והיתה שמועה בשכונה שהיא עברה למשפחה אומנת בעיר אחרת. טוב נו לפחות לא דיברו עליה ועלי כי לא ידעו.
    לא ראיתי אותה יותר. מצדי היה קצת חבל כי באמת נהניתי בחברתה.
    במשך הזמן היא די נשכחה מלבי, אבל לאחרונה נזכרתי בה שוב. ומה נהיה? היום אני יודע שמה שעשיתי היה לא בסדר. אבל אז? שכונה רדומה בעיר קטנה ורדומה עוד יותר. מה בדיוק אפשר היה לצפות מבן 16 חרמן וטיפש שהיה בטוח שפרי בשל נפל לו ישר לפה?

כאמור לא ראיתי אותה מאז אבל היום אני שוב נזכר בזה וזה מציק לי. למה הייתי כזה טיפש?
    אני יודע שזה מאוד מאוד לא בסדר אפילו שזה קרה לפני הרבה שנים אבל הייתי חייב לשפוך את זה החוצה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני בדיכאון והייתי חייב לספר - תגובה

אירית כהן
    17/07/2014

ניראה שאתה פשוט מחפש שותפים לסיפור-מלוכלך. במקרה הטוב אתה מפיק הנאה כמו מכל פורנוגרפיה ובריחה מהשיעמום שלך.. אני מקווה שאינך מחפש ילדות תמימות גם כיום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו