מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מצוקה רגשית גדולהפלפלת19/07/2014
בעלי ואני במשבר והוא עזב את הבית בשל תלונה שחי במשטרה על אלימות וסילוק מהבית. אני חושבת על שחום בית אבל הוא חא מעוניין ומעמיד לי שני תנאים לצורך התחלה; ביטול התלונה ושנית מעין קבלה מחןדשת אצל המשפחה שחו שכנראה לא תומכת בחזרה. אנחנו מכירים 39 שנה נשואים 24 שנה ושלוש בנות.
לא הסכמתי לתנאים כיון שאני חושדת בכוונותיו הטהורות. אני מקבלת מסרים שונים ממנו על חזרה אם כי במלים הוא בקו אחד ברור של לאו.
הגעתי למצבים קשים מבחינה דגנית ואני ממוטטת מהסירוב שחו והיחס המשפיל שלו. לא יודעת מה לעשות ואיך להתנהג ז׳. בהיגיון אני מבינה שהוא לא בשבילי אבל הרגש אומר לי אחרת מה גם שאני מלאה בנקיפות מצפון על מה שקרה וחרדה מאוד מהעתיד.
הוא מצליח לערער לי את הנפש ואומר חי טפלי בעצמך ואז הראה. זה אחרי שאמרתי שאני מוכנה לתנאים שחו אבל פתאום הוא לא מוכן וטוען שזה מאוחר מדיי.
מה לעשות? מיואשת וכאובה מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצוקה רגשית גדולה - תגובה
אירית כהן20/07/2014שלום לך,
את אמנם בסיטואציה רגשית מורכבת, שמחייבת תמיכה מקצועית פרטנית!
חווית אלימות, וזו כשלעצמה חוויה קשה מאוד. ייתכן שחווית אותה לא מעט, [מילולית ונפשית, בנוסף לפיזית] עוד לפני שפנית למשטרה. ואם הייתה אלימות מצד בעלך - לא ייתכן שתשקלו לחזור לחיים משותפים לפני שהוא יעבור טיפול!
זה צריך להיות תנאי שלך כלפיו [ולכן במקרה זה אין מקום שתבטלי את התלונה, כפי שהוא מבקש] .
את מאוכזבת. מהגבר של חייך.. שוקלת פרידה.. - וברור שכל זה מטלטל. עלייך להיות מלווה בתקופה זו טיפול צמוד [עו"ס קלינית בקהילה.. פסיכולוג.. ובנוסף אולי גם עו"ד] על מנת לשקול צעדייך את זקוקה לתמיכה וליווי מקצועי כדי שהצעדים שתנקטי יהיו הצעדים הנכונים ביותר עבור כולכם - גם את, גם הבנות וגם בעלך.
חזקי ואמצי [ופני לקבל סיוע פרטני מתאים]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)