לא סומכת עוד על המטפל שלי.

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לא סומכת עוד על המטפל שלי.
    מיכל א.
    19/07/2014

הגעתי למסקנה שאני לא ממש סומכת על המטפל שלי. איך אומרים את זה מבלי לפגוע? אני אחרי 10 חודשים בטיפול אצלו, אני יודעת שמאוד אכפת לו ממני, אבל לא יודעת עד כמה הוא מנוסה ויודע מה הוא עושה.
    תפסתי אותו בשקר (אמנם קטן ולא מהותי) וזה ממש פגע ביכולת שלי לסמוך עליו. מה עושים, איך אני אומרת לו שאני כבר לא סומכת עליו בלי לפגוע בו??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא סומכת עוד על המטפל שלי.

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא סומכת עוד על המטפל שלי. - תגובה

אירית כהן
    20/07/2014

שלום מיכל,
    את לא אמורה 'לטפל' במטפל שלך, ולדאוג ש'לא ייפגע'..
    כל עוד תנקטי בשפה הולמת ולא בוטה - עלייך להעלות ספקותייך ותחושותייך בשיחה גלוייה. איש מקצוע מיומן יידע כיצד לקבל זאת. [גם לגבי השאלה אם הוא מנוסה - מותר לך לשאול שאלות אינפורמיטיביות ולקבל תשובות].
    ייתכן שהקושי לסמוך על הזולת הוא מרכזי אצלך, ובא לביטוי גם ביחסייך האחרים ולא רק עם המטפל. ולכן פתיחות מצידך יכולה לקדם אותך ואת הטיפול שלך !

כל טוב,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך המנומקת והמפורטת!

מאיה
    20/07/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו