מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לא יכולה להתפשר על עבודה סתם.27/07/2014
אז ככה אני נמצאת במצב מאוד מאוד קשה ומסובך,
הסתבכתי בבעיות רפואיות " ששיתקו " אותי 7 שנים אני אקדמאית ועבדתי בתפקיד בכיר בהייטק ברגע שהכל התחיל נטשתי הכל כי ממש לא יכולתי להתנהל בעבודה ועם אנשים בכלל - גם בעקבות קושי לישון ועצבנות יתר
פה ושם התחלתי שוב משרות בהייטק ונטשתי די מהר ( שבוע עד חודש)- פשוט לא יכולתי כל עוד אני נלחמת במצב קיומי אחר
עם הזמן נגמר לי הכסף עברתי כמה דירות ומספר פעמיים חזרתי להורי בלית ברירה , הם לא מפסיקים לרדת עליי ולזלז בי, תמיד רציתי לברוח מהם ועכשיו בגלל שהם " מאכילים ומלינים אותי הם ממש מרגישים בעלות עליי
ברור שלזוגיות בכלל לא יכולתי להתפנות ואני לקראת סוף ה 30 , עליתי מאוד במשקל ואני מרגישה נורא עם איך שאני נראת שקשור גם למצב הבריאותי
אני לא מסוגלת ללכת לעבוד בעבודות פשוטות , זה פשוט לא מתאים לי ממש, הלכתי אולי 4 פעמיים למשרות כלליות ( משרד עו"ד , ספא, חנות בוטיק...רק כדי לצאת מהבית אבל הרגשתי שזה גורם לי נזק יותר מתועלת הביטחון העצמי וכל מה שבניתי עם השנים כאילו נשרף - זה פשוט לא אני- ואני גם לא טובה בזה- כולם תמיד מתפלאים מה אני עושה שם)
עכשיו אני במצב של כלואה בבית הוריי בעיר נידחת עם כלבתי האהובה שגוססת ואני לא מסוגלת לנטוש אותה - כל המצב הזה מביא אותי לכמעט התמוטטות נפשית
לא מצליחה למצוא שביל בדרך אל האור
שיחות עם פסיכולוג לא באות בחשבון
מחפשת רעיונות להתחיל מאיפה שהוא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר אונים..
אירית כהן29/07/2014שלום לך,
צר לי לשמוע על כלבתך הגוססת - זה מכאיב, וודאי מעורר בך תחושת חוסר אונים על שאינך יכולה לעזור לה.
אני גם כן חשה חוסר-אונים מסויים מול פנייתך, אך מסיבות שונות. למרות תחושת ה'תקיעות' שאת מתארת אני מאמינה שדווקא כן ניתן לעזור לך. לא במסגרת פורום אינטרנט.
לא ברור לי מדוע "שיחות עם פסיכולוג לא באות בחשבון".. הרי פנית כאן לבקש עצה מפסיכולוגית!
אם הבעייה היא כלכלית - יש פסיכולוגים גם במסגרת הקופה שלך, בוודאי בעלויות נמוכות בהרבה מאשר בפנייה פרטית. את גם יכולה לבדוק מה עלות טיפול פסיכולוגי באותה עיר נידחת שבה את חיה כרגע.
הרגישי בטוב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)