שאלה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שאלה
    שאלה
    30/07/2014

שלום, יש לי בעיה שמטרידה אותי.
    בדר"כ אינני מזיעה הרבה, כלומר, גם כשממש חם לי לא רואים רטיבות בחולצתי. אולם בכל פעם שאני מגיעה לפגישה עם הפסיכולוגית שלי, אני מתחילה להזיע באזור של הבטן, ותמיד יש לי מעט פסים כאלה רטובים על החולצה. זה קורה גם כשיש מזגן ואפילו כשבכלל לא חם לי כל כך אצלה..
    האם לדעתך זה יכול להיות בגלל הטיפול עצמו? בגלל בעיה של אי נעימות בזמן שאני שם? אני נמצאת בטיפול כבר הרבה זמן, ומרגישה בנוח איתה,לכן איני מצליחה להבין למה אני מזיעה אצלה.. והבעיה היא שזה קורה רק שם! זה מה שגורם לי לחשוד שמדובר במשהו נפשי.. בלי קשר לחום באמת. מה דעתך? ומה אפשר לעשות בנוגע לזה?
    אשמח לתשובה, תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ועוד דבר -

שאלה
    30/07/2014

זה גם תמיד עובר לי איך שאני יוצאת ממנה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כשהגוף מדבר..

אירית כהן
    30/07/2014

שלום לך,
    הזעה אינה קשורה דווקא ל'אי-נעימות'. היא יכולה לנבוע מהתרגשות.. חרדה.. עלייה באנדרנלין מסיבות שונות.. ועוד.
    את מייחסת לסימפטום ההזעה 'משמעות', כלומר - הגוף שלך מדבר, הגוף אומר משהו שעדיין לא נאמר במלים. מה הוא אומר? - זאת יש לדעתי לברר עם הפסיכולוגית שלך. מדוע שלא תדברי איתה על כך?

כל טוב,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו