מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חרדהטי15/04/2008
בעייתי היא שאני נמצאת בסיכון משפחתי לסוכרת ובדיקות הדם האחרונות שלי מעידות על מצב גבולי להיות בסיכון של 50-60% לפתח מחלה ב-5 שנים הבאות. אני חיה הכי בריא שיש כך שאין לי כל כך תקווה בקטע של לשנות אורח חיים. הקשר לפורום שלכם? אני יוצאת מדעתי מחרדה. כל היום רק חושבת על זה ובמתח תמידי. אני מרגישה כילו הקרקע נשמטה מתחת לרגלי ואין לי שליטה על חיי יותר. שוב- אני מאד מקפידה על כל מה שצריך ולמרות זאת התוצאות גבוליות כך שבאמת אין לי שליטה על זה. אני יודעת שמתח רק מחמיר אבל לא מצליחה להפסיק להתעסק עם זה.
אשמח לשמוע עצות...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טי יקרה...
רונן דוד16/04/2008
תמשיכי לשמור על הדיאטה ותתחילי להרגיל את עצמך למחשבה,
והיה וחלילה תחלי, לא נורא, אז תקחי מידיי פעם כדור,
אנשים חיים היום עד לגילאים מופלגים בצל המחלה.
מקסימום, אם חלילה תחלי, השד לא כל כך נורא,
יש צרות גדולות יותר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברור כי אינך מבין כלום בנושא
טי22/04/2008תשובתך מפגינה בורות בכל הנוגע לסוכרת. לא לוקחים מידי פעם כדור אלא מזריקים אינסולין מספר פעמים ביום. לא ביקשתי עצה רפואית אלא עצה מגורם מקצועי בתחום התמיכה הנפשית על איך להתמודד עם הידיעה. התשובה שלך מזלזלת באינטליגנציה שלי וגורמת לי לפקפק בכל הפורום הזה.
כמובן שיש צרות גדולות יותר- אפשר לצאת החוצה ולהידרס ע"י משאית-תודה על העידוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחלה כרונית
סיגל לוי22/04/2008הי טי
את בטח צודקת שמי שלא ממש סובל ממשהו כרוני לא עד הסוף מבין במה זה כרוך
נראה לי שהשלב הכי קשה לך כרגע הוא אי הוודאות וחוסר האונים - את עושה כל מה שאת יכולה ועדין נמצאת בסיכון ניכר לחלות.
באמת קשה לחיות עם התחושה שמשהו משמעותי כל כך יכול "ליפול" על חייך ואין לך כיצד להתגונן מפניו.
קבלה של מחלה כרונית (אם תגיע למצב, בתקווה שלא) היא הדרגתית. היא מעין תהליך של עיבוד אובדן, אובדן של הבריאות, אובדן של אי תלות בתרופה, מגבלות מסוימות וכו'. זה לוקח זמן וכל אחד מגיב אחרת. בכל זאת, לא כדאי לדון בכך כשאת, ברוך השם, עוד לא שם.
רציתי לצטט לך משפט של סטיבן הוקינג, המדען הגאון, המשותק בכל גופו. הוא נשאל על ידי יאיר לפיד בראיון אם לא היה במצבים שבהם לא רצה לחיות. הוא ענה "כל עוד יש חיים, יש תקווה". ראוי למחשבה...
מקוה שעזרתי במשהו
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה שלי...
רונן דוד23/04/2008
אם היית מכירה את המחלה, היית יודעת שהיא מתחילה בנטילת תרופות לפניי שמגיעים לסכרת מסוג שמצריך זריקת אינסולין.
ואני דיברתי על התמודדות כי לפי הגישה שלך,
שווה להפסיק לחיות אם מקבלים שריטה,
וכן, יש צרות הרבה יותר גדולות ממה שאת מתארת
ואם לא תלמדי להבין זאת, אז כנראה שבאמת אין לך מה לחפש בפורום הזה...
שלום ולא להתראות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוצאת לי את המילים מהפה
יעל25/04/2008ענית לעניין, גם בהודעה הראשונה וגם בזו. אכן מתחילים בכדורים ולא כולם מגיעים לאינסולין. גם לא כולם מגיעים לפגיעות גופניות ולתסביכי סוכרת. אנשים מגיעים לגילאים כמו אנשים בריאים.
התשובה שלך היתה לגמרי בסדר, וגם אם היה יוצא שלא היתה בסדר, התגובה שלה ממש לא במקום. אני מתביישת ומתנצלת בשמה. פשוט בושה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקצת פרופורציות!
שני23/04/2008אפשר לחשוב שגילו אצך סרטן חלילה.
והצורה שבה את מדברת ליועץ הפורום מגעילה. את גועל נפש. כנראה שהסכרת היא לא הבעיה האמיתית שלך אלא שאת שרוטה מינטלית...את צריכה לפנות לפורום פסיכיאטריה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)