מחמאות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מחמאות
    נעמי
    12/08/2014

שלום אירית
    ראשית- תודה על תשובתך לשאלתי הקודמת (בנושא תקיעות) היא עזרה לי ונתנה נקודות התייחסות חדשות לעניין
    שנית- רציתי לשאול, אני מרגישה צורך חזק לבקש מהמטפלת שלי מחמאות ושיקופים לגביי ולגבי ההתקדמות שלי בטיפול. מצד אחד זה מרגיש מאולץ ומרצה ומצד שני זה נחווה אצלי כצורך אמיתי
    מה דעתך?
    תודה רבה
    נעמי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחמאות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחמאות - תגובה

אירית כהן
    13/08/2014

שלום נעמי,
    ניראה שיש לך צורך מתמיד במשהו קונקרטי [גם כשזה בא בצורה מילולית] שיאשר לך שיש טיפול.. שהטיפול תקין. וכאילו כל הזמן אינך בטוחה לא רק אם הטיפול 'בסדר' אלא אפילו אינך בטוחה לגמרי שהמטפלת אמנם 'איתך', ולכן גם זקוקה כל הזמן למישהו נוסף, כמו הרעיון לפנות לטיפול נוסף בפנייתך הקודמת..

מדוע שלא תשוחחי עם המטפלת שלך על לבטייך ותחושותייך בעניין המחמאות? היא מכירה אותך ותוכל לתת לדברים את ההקשר והמשמעות הנכונים.

כל טוב,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנסה. תודה על תשובתך

נעמי
    13/08/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו