מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדדמור17/08/2014
יש קטע כזה שעם חברות שלי מתחילים יותר ואני לא יודעת איך להתמודד אחכ מולם ועם המצברוח שלי- מה שמשתמע מהסיטואציות האלה. אבל אני תמיד מרגישה שרואים אותם ומחמיאים להם יותר ומתחילים איתם יותר גם בכמות וגם באיכות. איתי מתחילים כאלו שהם ממש אבל ממש לא בטעם שלי ואני בחורה נאה במילה המעטה או שבהגזמה כבר לא יודעת מה לחשוב. צריכה להתברג לתוך החברה כמשהו "שווה מספיק" בשביל שיסתכלו עליי (מי שאני רוצה לא מסתכל עליי, סנוב או לא יודעת מה- אני אמורה להתפשר וללכת עם מכוערים? למה דווקא אני?) לחברה אחת יש סיליקון וחברה אחרת היא כמעט שטוחה ובכל זאת הם תמיד מספרות על רומנים וטלפונים וכמה שהם רצויות ואני מתה להרגיש ככה. סיטואציה לדוגמא היא אקס שלהן שעוד רוצה אותם רואים איך הוא מסתכל רואים שמנסה למשוך תשומת לב שכבר רואים שאוהב את הבנאדם ואני רוצה גם.
אני בכללי מרגישה גם הרבה פעמים לבד כשלא תמיד כולם בראש שלי, שהחברות האחרות מסתדרות יותר, שאולי אני לא מספיק מעניינת, שאולי לא מספיק משוחררת, דאגנית, כשמתאכזבת ולפעמים מתרחקת בעצמי כדי שהלבד יבוא ממני. מה אפשר לעשות כדי לתקן את המצב ולהרגיש שגם לי יש אמירה וגם אני לא פחות טובה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדד - תגובה
אירית כהן17/08/2014שלום שרית,
אני מתרשמת שאת מתקשה לאהוב את עצמך.. רואה תמיד את 'החצי הריק של הכוס' , את עצמך כפחות פופולארית ופחות מעניינת מאחרות.
ןכמובן, כשאדם מתקשה לאהוב את עצמו הוא גם מתקשה לאהוב אחרים.. גם בקשרייך עם גברים וגם עם בנות אינך ממש מעריכה את מי שנמצא איתך, ואינך חשה קירבה אמיתית.
אם מצב זה נמשך זמן רב זה יכול להעיד על דכדוך כרוני.. ובכל אופן, האם שקלת ללכת לטיפול פסיכולוגי? זהו המקום בו ניתן להעריך ממה נובע מצב 'בדד' זה, ולתת לך כלים להיות יותר מסופקת ביחסייך עם הסביבה.
כל טוב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקירבה אל עצמי
שרית18/08/2014נכון אני מאוד פסימית כרגע וקשה לי לצאת מהמצב הזה. אני לא נהנית מדברים כמו פעם כי יש לי רף גבוה, אבל אני מנסה לעבוד על זה ולשכנע את עצמי שדווקא סבבה. חשבתי על מדיטציה אבל אני דוחה את זה כמו עוד הרבה דברים והמתח מצטבר. אני מרגישה לא רצויה מספיק בעיני אחרים ומאוד חשוב לי ומשפיע עליי מה אחרים חושבים עליי כאילו רוצה להיות אהובה על כולם. אני מאוד טוטאלית ונותנת את הלב לבן זוג ולחברה טובה. למה נדמה שאיני מעריכה? אני מפחדת להפגע כי אני נפגעת הרבה כשמרגישה לבד גם בתוך קבוצה, כי כל פעם שאני נפתחת קצת ונותנת מעצמי מישהו מאכזב אותי או לא משתף אותי אולי פחד ילדותי מהילד שאיש לא בוחר במשחק. ניסיתי לעשות דברים עם עצמי לבד כי להיות בסדר גם רק עם עצמי וזה לפעמים נחמד ולפעמים מוזר. אני הולכת אבל בין פגישה לפגישה קשה לי להכיל את כל דאגותיי. קשה לי לקבל לגמרי את עצמי ואת זה הייתי רוצה לשנות במהרה. וכמובן שהייתי רוצה לקבל הצעות או לחוות חוויות כמו שחברות שלי נהנות משלהן, כך שאוכל לשמוח איתן ועדיין להרגיש מיוחדת עם הסיפורים שלי. אני נחמדה והכל אבל יודעת מה אני מחפשת בגבר. את מתכוונת שאני צריכה להעריך את מי שכן נמצא לידי גם אם זה לא מה שרציתי, כדי לאפשר למשהו טוב יותר לבוא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצתי לשקול טיפול פסיכולוגי
אירית כהן18/08/2014יש מצבים שקשה לצאת מהם בכוחות עצמנו ויש צורך בעזרה מקצועית [וזה לא מדיטציה, שעלולה אף להזיק במצב של דיכדוך].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)