לא מרגיש טוב כבר שבועיים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לא מרגיש טוב כבר שבועיים
    אנוני
    17/08/2014

שלום!אני לוחם שחזר לאחרונה מהמבצע בעזה
    ומאז שהוא נגמר אני מאוד סגור עם עצמי
    קשה לי להירדם בלילה בלי לחשוב על הדברים שקרו שם
    אני מרגיש חנוק מאוד בסביבה לא מוכרת. מעולפ לא היו לי בעיות של בטחון עצמי מעולם ואני מרגיש מאוד חלש מאוד פגיע וזה בא בגלים שאני סביב החברים המשפחה אני מרגיש בסדר אבל פתאום לבד דברים צפים מעצמם אני בקושי יוצא מהבית מאז ומפחד שזה ילווה אותי לעוד הרבה זמן.. אני לא ממש יודע לאן לפנות ומה לעשות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מרגיש טוב כבר שבועיים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קושי [טבעי!] לעכל את אירועי הלחימה

אירית כהן
    17/08/2014

שלום לך,
    אין כל קשר בין התחושות שאתה חווה לבין 'ביטחון עצמי'! מה שעובר עליך בימים אלו זו תופעה מוכרת, ובתור התחלה - אנא גלה הבנה כלפי עצמך, כלפי העובדה שבאמת ראית וחווית דברים קשים, והתגובה שלך היא נורמלית!
    אני מניחה שחזרת בגוף שלם - אך הנפש לא.. עדיין לא עיכלת את המראות שראית והחוויות הקשות שחווית בעת הלחימה בעזה. אפשר לומר שחזרת, אך במובן מסויים טרם חזרת.. אתה עדיין בתהליכי עיכול, ואולי פשוט זקוק לעוד קצת זמן לצורך כך. ייתכן שיקל עליך אם תצליח לשתף אחרים שקרובים לך [ידיד.. הורה.. חברה..]בחווייות ובמראות הללו.

עם זאת, בנוסף להתייחסות 'מבינה' כלפי עצמך מצד עצמך, שקול לקבל עזרה פסיכולוגית. היכן? זה תלוי.. אם אתה עדיין חייל פנה לקב"ן. אם אתה אזרח - פנה למרפאה לבריאות הנפש באיזור מגוריך [או לפסיכולוג באופן פרטי].

הרגש בטוב,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו