נזקקות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• נזקקות
    .
    17/08/2014

הי אירית,
    האם זה תקין להרגיש תלות בפסיכולוגית שלי? אני חושבת עליה המון וחשה קנאה בילדים שלה (מביך לכתוב את זה....). היא פסיכולוגית חמה מאוד. כשקשה לי היא מחבקת, מניחה את ידה על ידי. כמה פעמים היא התקשרה אלי ביוזמתה לאחר פגישה קשה. היא משתפת אותי בחיבתה אלי, וכאשר הייתי 3 שבועות בחו"ל, אמרה שהתגעגעה. אני מרגישה שנוצר בנינו קשר מיוחד מאוד, והיא משמעותית עבורי. לפעמים מרגישה שרק איתה אני יכולה לדבר ורק היא מבינה אותי ומכירה אותי באמת. אבא שלי אומר שזה מסוכן, ושאני מפתחת בה תלות. זה נכון במידה מסוימת, ואכן מלחיץ ומרגיש לי מסוכן.
    האם לפעמים טיפול פסיכולוגי יכול להסתבך ולהיות "מסוכן"? נראה לי שלעולם לא ארצה להפרד ממנה. אני ממש אוהבת אותה. זה בסדר? לפעמים חברות שלי אומרות לי: "היא רק פסיכולוגית שלך, ואת מטופלת אחת מרבות, היא מטפלת בך בגלל שאת משלמת לה".

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נזקקות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השלכות בטיפול

אירית כהן
    18/08/2014

יש לי תחושת 'דז'ה וו'.. שאלתך, ושאלות מאוד דומות, מועלות כאן מדי פעם.

בעת טיפול פסיכווגי מושלכים רגשות שונים ועמדות של המטופל על המטפל, זה מה שמאפשר תהליך של שינוי עמדות רגשיות. לכן הכתובת להעלות כל מה שאת חווה - הקינאה.. הפחד מתלות.. התחושה שטיפול [או בכלל קשר] הוא 'מסוכן' - הכתובת היא חדר-הטיפול. המטפלת שמכירה אותך תוכל לתת לדברים את הקונטקסט הנכון.

כל טוב,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו