הפסקת טיפול

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הפסקת טיפול
    מישהי
    19/08/2014

היי,
    הפסקתי את הטיפול עם הפסיכולוג לפני כחודשיים. הרגשתי שזה לא מתקדם ולא הגעתי למקום רע כל כך בחיים שלי עד שלא התחלתי ללכת אליו. יכול להיות שזה פשוט צירוף מקרים אבל בכל אופן לא הרגשתי שהוא מועיל לי באופן כלשהו.
    זה היה טיפול של חצי שנה, כשחצי שנה לפני תחילת הטיפול הנ"ל הייתי אצלו במספר פגישות.
    בכל אופן, מאז שסיימתי להפגש איתו מפריע לי במקום מסוים שהוא לא התעניין לראות מה קורה איתי, אם אני חיה.. אני באמת הייתי במצב מאוד רע ועדיין. זה גורם לי להרגיש שלא באמת היה לו איכפת ממני. כאילו האיכפתיות היתה מוגבלת לשעה בשבוע כששילמתי.
    אין כאן ממש שאלה אלא אני רוצה יותר חוות דעת על המצב הזה ממישהו אחר..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפסקת טיפול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקת טיפול V סיום טיפול

אירית כהן
    20/08/2014

אני מתרשמת שהכותרת שלך 'הפסקת טיפול' היא מדוייקת, לא היה סיום טיפול - סיום שבו מתאפשרת סגירה טובה של השלכות שמתרחשות בטיפול.
    האם אנשי מקצוע אחרים מתקשרים אלייך לבירור מצבך? למשל, האם רופא המשפחה מתקשר אלייך באופן תקופתי לשאול מה שלומך? האם השיפוצניק מתקשר לשאול אם המרפסת שסגר אצלך עדיין עומדת במקום? מהם אינך מצפה לכך - משום שבמקרים אחרונים אלו לא מתרחשות אותן השלכות שמתרחשות בטיפול פסיכולוגי .

את זקוקה אם כן להמשיך בטיפול ולאפשר תהליכי סיום, ועדיף אצל אותו מטפל.

כל טוב,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מבינה את מה שאת אומרת

מישהי
    20/08/2014

ויש לי גם מחשבות של לחזור לטיפול כי ברור לי שזה לא נגמר ואני כן צריכה טיפול כלשהו..
    אבל אני לאו דווקא חושבת שזה צריך להיות איתו. אני פשוט מרגישה שאני עושה עוד ועוד טעויות בזמן שהוא מנסה לנתח אם הבעיות שלי ומתמקד יותר בעבר. ככה שגם אם הוא יעלה על המקור של הבעיות שלי אני אהיה במקום גרוע בגלל החלטות שלקחתי בהווה בגלל המצב המצב הדי רגיש שלי. הוא לא יכול לעזור לי ולתת לי כלים להתמודד עם דברים שאני עוברת. נורא קשה לי עם הגישה שלו. וכן באיזשהו מקום אני מרגישה שזה ממש חוסר איכפתיות מבחינתו, אני מנסה לשים את עצמי במצב שלו ולחשוב שאם היתה לי מטופלת שהיא לא במצב טוב בכלל לא נראה לי שהייתי מסוגלת לא לבדוק מה שלומה. זה לא בדיקה תקופתית מרופא משפחה, זה יותר כמו רופא משפחה שמתקשר אחרי שהיית אצלו במצב לא טוב וכן זה קורה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו