חוסר בטחון עצום

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חוסר בטחון עצום
    ---
    28/08/2014

אני סובלת מחוסר בטחון עצום והדבר שהכי כרגע מעסיק אותי ואני מרגישה שהוא הורס לי הרבה זה העובדה שאני לא מסוגלת לצחוק בפני אחרםי ( אני לא אוהבת את השינים והחיוך שלי)..אלא אם כן זה אנשים שממש קרובים אליי..בכך די קשה לי לפתח קשר עם אנשים..
    זה מייאש אותי כי אני דווקא בן אדם שאוהב אפילו לחייך לאנשים שאני לא מכירה סתם באמצע הרחוב אבל לצחוק ממש ושיחשפו השינים שלי שצריכות קצת סידור זה לא קורה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר בטחון עצום

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ??

אירית כהן
    30/08/2014

לא ברור לי מפנייתך אם הבעייה היא מצב שיניים ירוד - או שהבעייה היא חוסר-שביעות רצון 'כרונית' שלך מעצמך.
    אם אמנם מצב השיניים גרוע - לא רק שזה לא מאפשר לך לחייך אלא זה פוגע בתחושת הנוחות שלך בכל מיפגש עם אחרים. זהו מצב שיש לתקן - אצל רופא השיניים ! [ולא רק בשביל האסתטיקה אלא גם בשביל בריאות הפה והלסת].

אם רופא- שיניים שאת סומכת עליו [אפשר גם להתייעץ באמצעות קופת- החולים שלך] יאמר לך שאין בעייה בשיניים - פני לפסיכולוג..

כל טוב,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו