יש לי סיכוי?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• יש לי סיכוי?
    אנבל
    29/08/2014

היי תמיד ניסיתי להתחבר ולהתחבב לפעמים על חשבוני שלי. הרי כולנו רוצים בסהכ אהבה. אבל אני נכבית כל פעם מחדש ונפגעת עד כלות הנשמה.
    אני טיפוס מרצה או לפחות מתיימרת להיות. אבל תמיד מרגישה שלא הצלחתי כי לא קיבלתי את הפידבק שהייתי צריכה. כך שזה לא משתלם בכל מקרה כי אני גם מוותרת על עצמי וגם לא מרוויחה אהבה או שמרוויחה פשוט כעס נוסף. אני כאילו חייבת להיות מושלמת להסתדר עם כולם אבל בסוף אני רק משלת ואנשים מתרחקים, מפחיד אותי הלבד כי גם איפשהו התרגלתי אליו, אולי מפחיד אותי שזה מצב נצחי. יש דברים שאני מבינה אבל מה שתוקע אותי זה שקשה לי ליישם כי אני לא טיפוס ככ מתמיד וגם קשה מאוד לשנות את המחשבות.
    אני בטיפול אבל חוץ מלשפוך את ליבי אני לא מרגישה שאני עושה משהו.
    כל סיטואציה מערערת את הבטחון שלי ואני חוזרת הבייתה פגועה וסוחבת איתי רגשות. מרגישה קורבן של החיים איפשהו שכלום לא מסתדר לי וזה שובר אבל כבר לא יודעת מה לעשות. איך נפטרים מהצורך הלא נגמר הזה לחיזוקים ואישורים מהסביבה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יש לי סיכוי?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש לי סיכוי? - תגובה

אירית כהן
    30/08/2014

שלום אנבל,
    אני סבורה שתמיד יש סיכוי.. לפעמים לוקח קצת זמן עד שטיפול מתחיל 'לעבוד', אך מותר ואף רצוי לשתף את המטפל/ת שלך בתחושות שלך - תחושת ה'לבד' , הייאוש וגם בתחושה שאת רק 'שופכת 'ואולי אינך מרגישה מספיק פידבק.

בהצלחה בטיפול, הרגישי בטוב,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו