יצירתיות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• יצירתיות
    שירה
    30/08/2014

אני עובדת עכשיו בחברת ביטוח שבה העבודה היא עבודה רוטינית יש שיחות נכנסות של לקוחות ואני אומרת להם מבחינת תנאי הפוליסה מה מכוסה להם וכו'. מבחינתי עבודה הזו היא היא "עבודת בנתיים" עד שאמצא מה אני רוצה לעשות. הגעתי מתחום החינוך ובגלל שיצירתיות היא לא הצד החזק שלי היה לי מאוד קשה להכין מערכי שיעור, להצליח למצוא פתרונות יצירתיים לילדים וכו' . העבודה הרוטינית הזו די טובה לי כי אני לא צריכה להפעיל את הראש בכלל . הכל קיים בתוך המערכת.

אבל עדיין אני לא מרגישה שאני מממשת את עצמי וכן מחפשת במה אני יכולה לעבוד בתחום החינוך או הטיפול.

חוסר היצירתיות והפחד פוגע בי.

אשמח לעצות והכוונה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יצירתיות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יצירתיות - תגובה

אירית כהן
    31/08/2014

שלום שירה,
    תיתכנה סיבות שונות לכך שאינך מצליחה בשלב זה להתמודד עם עבודה בתחום החינוך, ולאוו דווקא 'היעדר יצירתיות'. למשל, אחד המאפיינים של עבודתך הנוכחית - שהיא מתבצעת בטלפון ולא פנים-אל-פנים, והיא מתבצעת אחד-על-אחד ולא מול קבוצה. האם הנוכחות הפיזית של האחר/קהל מעוררת בך 'חרדת ביצוע'? תיתכנה גם סיבות שונות לכך שאת מעדיפה כרגע עבודה ב'ראש קטן' שבה לא צריך להפעיל את הראש, ולאו דווקא היעדר יכולת בסיסית להפעיל אותו [למשל, דכדוך ].
    יש לאבחן מהן היכולות שלך, ומהם הקשיים הספציפיים שמונעים ממך לממש את יכולותייך. אחד המקומות לעשות זאת הוא אבחון פסיכולוגי . ואם את סבורה שאותה בעייה ב'יצירתיות' היא כרונית אצלך - יתכן פסיכולוג שמתמחה בנושא לקויות למידה ויש לו גישה למבחנים נוספים, בנוסף למבחנים הפסיכולוגים המקובלים.

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו