אהבה אסורה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אהבה אסורה
    kali
    01/09/2014

יש לי רומן עם הבוס כבר למעלה מחמש שנים אני עובדת אצלו פעמיים בשבוע אני נשואה +2 כניכנסו לקשר שנינו ידענו למי ניכנסנו עי שנינו נשואים.
    היו לנו שנים טובים אבל במהלך השנה הוא היתחל הליך גירושים ונמצא בקשר עם בחורה גרושה.
    הוא טוען שאין לו שום קשר אומנתי איתה היא רק עוזרת לו והוא עוזר לה אני לא קונה את זה.הקשר הוא יום יומי ואפילו עזב אותי יום אחד והלך אילה
    אני רוצה לקבל עצה מה עלי לעשות הוא טוען שהוא אוהב אותי גם אני אוהבת אותו.
    אבל נמאס לי שכול פעם אנחנו רבים וניפרדים ביגלל הבחורה זקווה מאוד לעצה..

תודה
    kali

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אהבה אסורה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אהבה אסורה - תגובה

אירית כהן
    01/09/2014

יש אנשים שאהבות אסורות ["מה יהיה אם ניתפס?"] , יחסים כפולים [כשהבוס הוא גם המאהב].. ובכלל בלגן במערכות היחסים - כל זה מעלה אצלם את האדרנלין ו"עושה להם את זה".
    אני מבינה שהבוס/מאהב שניהל איתך מערכת יחסים מהסוג הנ"ל מתחיל להשתנות, רוצה לעשות סדר ונקיון בחיים שלו , ושואף לבנות זוגיות מסוג אחר, זוגיות בריאה. כזו שלא בנוייה על בגידות.. יחסים כפולים..

מה את צריכה לעשות? הניחי לו . הוא נמצא ככל הניראה בכיוון נכון ובריא, וגם אם את לא תניחי לו - הוא יניח לך, הוא כבר אינו מעוניין באותו משחק, זה כבר 'לא עושה לו את זה'.
    מן הסתם תוכלי למצוא פרטנר אחר שיאהב יחסים-בבלגן.. וגם הוא יהיה פרטנר זמני - כי בלגן אף פעם לא נגמר טוב. [את גם יכולה לשאול עצמך מדוע את משחקת באהבות אסורות.. והאם בסופו של דבר זה עושה טוב לך ולסביבה שלך. המקום לבירורים אלו הוא טיפול פסיכולוגי].

כל טוב,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו