איפה אני בכל הסיפור?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• איפה אני בכל הסיפור?
    רגישה
    05/09/2014

אני כוססת ציפורניים אבל זה מגיל קטן הפסקתי פעם ע"י החלטה בלבד אבל אני מתקשה לקחת החלטות או לבצע בזמן האחרון. להתחיל דברים חדשים. עברתי דבר לא קל וחלק בי מתקשה להשלים עם העבר וחלק מבין שחייבים להמשיך הלאה ועדיף לעשות את זה בטוב.
    דבר שחוזר על עצמו הרבה בחיי זה קנאה והשוואות. שמתי לב שתמיד יש דמות אחרת. אני מתעצבנת בסתר ליבי או שלא בסתר למי שקלט וממש קשה לי התנהגות בוטה או פרובוקטיבית של בנאדם אחר, לרב נקבה כמותי, יש מצב להתנגשות עם ערכים. ואני תמיד חוששת שהיא תגנוב לי את התשומת לב מהמין השני ואפילו בכלל בחברה. מצד אחד חשבתי לעצמי שאני צריכה ויכולה להבליט את עצמי גם אבל יש לי פחד מדחיה. מצד שני אולי זאת לא אני?!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איפה אני בכל הסיפור?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איפה אני בכל הסיפור? - תגובה

אירית כהן
    07/09/2014

שלום לך,
    נשמע לי שאת לא רק 'כוססת צפורניים' אלא אוכלת את עצמך.. וזקוקה לקצת עזרה כדי לעכל אותם ענייני עבר שמטרידים אותך, לחזק את בטחונך העצמי, ולהתחיל לממש את עצמך ואת כל מה שבאמת מיוחד בך. רצוי שתפני לטיפול, לא תמיד אנחנו יכולים 'לבד'.
    [קינאה, אגב, היא אמנם רגש לא נעים, אך מאוד אנושי וטבעי.. היא יכולה לעתים 'לקדם', חשבי למשל על האימרה 'קינאת סופרים תרבה חוכמה'. אך כשהקינאה גורמת לביטול עצמי יש לטפל בכך].

כל טוב,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו