סבלנות ואיפוק

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• סבלנות ואיפוק
    נושה
    06/09/2014

היי. אני בחורה עם פיוז יחסית קצר. ילדת זקונים שגדלה כמעט לבד (מאוד עצמאית) דומיננטית ואני מחפשת כתבות על סבלנות ואיפוק. אני רוצה לדעת אם אלו תכונות מולדות או הרגל שניתן לרכוש ואם כן / איך?!. הייתי רוצה להנחיל אותם לילדי כשהם עוד בגיל העיצוב (3 ושנה וחצי).
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סבלנות ואיפוק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אימפולסיביות

אירית כהן
    07/09/2014

"פיוז קצר", במלים אחרות 'אימפולסיביות', קושי בשליטה בדחפים - בעיקר בדחף התוקפני.
    כולנו נולדים עם דחפים, ובמהלך גידולנו וחינוכנו המטרה היא ללמדנו כיצד לשלוט בדחפים, כיצד לבטאם באופן מקובל חברתית ותרבותית. נטייה אימפולסיבית יכולה לעתים להיות מולדת, אך במידה רבה היא תוצר של חינוך.
    אם כדברייך את סובלת מ'פיוז קצר' יש חשש ש'תנחילי' זאת לילדייך. אני בספק רב אם קריאת כתבות תחולל את השינוי הנדרש. למיטב נסיוני הדרך הנכונה להתמודד עם זה היא שאת עצמך תעברי טיפול פסיכולוגי שיעזור לך 'להאריך את הפיוז'.

כל טוב,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו