מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילדה בת 16סופי10/09/2014
שלום . אני אימא לילדה בת 16. נכון שזה כבר נשמע כמו אתגר, אבל אצלינו לדעתי המצב הרבה יותר מורכב. הבעיה שילדה שלי היא שקרנית פטולוגית. היא משקרת לכולם - לנו ההורים , לחברים (בנים) , לחברות , לידידים , לילדי הכיתה ולמורים. היא משקרת לצורך ולא לצורך. היא ממציא לה שם אחר ( שם רוסי שדומה לשם המקורי שלה) ואומרת שהיא עולה מרוסיה. היא מנהלת יחסי רומנטיים עם 2 בנים במקביל , כולל יחסי מין. את החסי מין התחילה מוקדם מאוד , בכיתה ז' . היה שם סיפור מורכב מאוד , היתה חברות עם ילד בכיתה והיא שיקרה לו וקיימה יחסים עם ילד אחר. כמובן שאחרי זה נזרקה , איימה להתאבד. אחרי זה היה לה מלא חברים , עם כולם מקיימת יחסים מהר ונפרדת. לא מסוגלת תהיות מחוייבת לקשר , להיות במערכת רצינית. משקרת לנו באופן קבוע. כאשר היתה בת 10 גנבה ממני כסף מהארנק , הכחישה עד שנתפסה בחם. אחרי זה גנבה שוקולדים ממכולת. הוזמנתי למכולת כדי להוציא אותה. עד לא מזמן היה לה חבר , חייל , היו כחודשיים במערכת ואז הכירה חבר שלו - תנחשו - שיקרה לחבר החדש שסיימה עם הקודם ובמקביל היתה בשתי מערכות. כאשר הכל נפתח , אמרה לחבר שהיא בהיריון. כמובן שילדה לא לומדת , - למי יש כח נפשי ללמוד כאשר יש אתגרים רגשיים בחוץ. לא מעניין אותה לימודים , אין אחריות , רק חיי חברה שהם מאוד עקומים אצלה. יש פתרון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נערה במצוקה
אירית כהן10/09/2014שלום סופי,
את מציגה את הבת שלך כ'ילדה רעה' ומעצבנת. אני מתרשמת שהיא נמצאת כבר שנים במצוקה אמיתית וזועקת לעזרה, וכבר מזמן היה מקום לברר מה עובר עליה ומה מקור קשייה, אצל איש מקצוע [פסיכולוג, למשל]. המצוקה יכולה להיות על רקע עניינים שונים - החל מבעייה משפחתית.. בעייה נוירו-פסיכולוגית .. מה שאת מתארת ניראה לי רק 'קצה הקרחון'. [הראש לא פנוי ללימודים בגלל מיניות ואתגרים רגשיים בחוץ? ייתכן שזה בדיוק להיפך.. המיניות ו'החוץ' הם בריחה מהעובדה שיש קושי עצום בלימודים בגלל הפרעה פנימית וקשיי ריכוז ].
אם אמנם עד היום לא פניתם לבירור מקצועי רציני - החל באבחון פסיכודיאגנוסטי ובירור נוירו-פסיכולוגי - עשו זאת.
כל טוב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)